Skip to main content

Biserica în bătălia dintre dictatura comunistă si dictatura destrăbălării

Astăzi asistăm la un război fizic si spiritual între o dictatura comunistă, care nu pune preț pe viață si principiile libertății, manipulează pe alocuri prin moralitatea, însă nu știe de Dumnezeu. Iar de partea cealaltă este o dictatură, care promite libertatea, dar a îngrădit-o în ultimul timp chiar mai mult decât în dictatura comunistă.

În societatea aceasta destrăbălată e tot mai greu de trăit ca si crestin, școala a devenit un lagăr de spălat pe creier a copiilor, televiziunile si toată mass media sunt infectate de propaganda făcută spurcăciunii, iar cine nu se supune este “eliminat” prin izolare si punere la “colțul infamiei”. Bisericile sunt atacate in ambele dictaturi, dictatura comunista are o “Biserica” falsă, care sfințește tancurile si bombele nucleare si care ii îndeamnă pe “credincioși” să omoare în numele lui “Dumnezeu”. Pentru banii statului executa orice manipulare a maselor. E prietena cu Irod si Pilat deopotrivă.

Si această Biserica, care a dat mâna cu dictaturile este tot o dictatura religioasă, elimină tot ce nu e coruptă ca ea, Biserica Biblică fiind prima “executată” cu brutalitate adesea sub termenul de “sectă”. În dictatura destrăbălării e un pic diferit, căci impune Bisericii pe cine să căsătorească, ce să predice si ce culori morale să promoveze. Practic Biblia este aproape desființată, este ciuntită si ajustată unui sistem drăcesc. Nu ai voie să predici contra păcatului în niciuna dintre dictaturi, dacă predici despre corupție ești luat la ochi de “securitate controlului si a banului”, dacă predici despre curvie si patimi, ești luat la ochi de “securitatea idolatriei sexual”. Biserica lui Hristos trebuie sa se țină tare de Hristos in timp ce aceste două dictaturi o împresoară tot mai tare si sa știe ca Mireasa lui Hristos nu face compromis nici cu idolatria sexuală a patimilor, nici cu o Biserică coruptă, care promite Raiul ucigașilor pentru “extinderea” unei lumi oricum distruse de Diavol. Patria noastră este Împărăția Cerurilor. Vino, Doamne Isuse!

“De altfel, toţi cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniţi.” 2 Timotei 3:12

Cu prețuire,
Toni Berbece