Skip to main content

Fraților, nu mai e mult si vine Domnul

Eram in Barcelona cu familia si ne plimbam liniștiti pe faleză, când deodată am dat de un loc dedicat “spurcăciunii”, deși nu era nevoie de acest loc pentru că totul în jur era “spurcat”, toată plaja era plină de ceea ce Biblia numește ca fiind “blestem al minții”. Deodată au trecut prin fața noastră “două ștechere”, iar când ne-au văzut cu doi băieți s-au uitat sfidător la noi si-au șoptit ceva si apoi s-au sărutat in cel mai ofensator mod posibil, apoi si-au continuat drumul “bucuroși” că si-au semnalat prezenta precum un “câine”, care își marchează teritoriul pe un trunchi de copac.

Un prieten tocmai mi-a scris că lângă el in avion erau “două prize”, care nu puteau face copil (fiziologic fiind imposibil) însă aveau înfiat un copil care le-a plâns vreo 3 ore, neștiind ce sa-i mai facă. Efectiv se vedea pe fetele lor eroarea în care se aflau si cum regretau decizia luată. Apoi când acest prieten a ajuns la hotel a dat de un domn cu nume de altceva, era in plină “tranziție” spre “fericire”, spre altcineva. Mai știu un caz al unui “fericit”, care a trecut prin 17 operații si a început sa-i crească parul pe interiorul “zonei sensibile”, pentru că a cerut niște modificări la “carcasă”. Azi e în stare critică si mereu in infecții groaznice.

Lumea este plină de semnele revenirii lui Hristos, niciodată in istoria omenirii păcatul nu a fost globalizat astfel. Efectiv lumea prin “icoana vorbitoare – mass media” spurcă națiune după națiune, iar guvern după guvern cad in plasa stricăciunii, care a dus lumea la o distrugere prin potop. Ce a fost va mai fi, ne spune înțeleptul Solomon, însă de data aceasta focul va fi cel prin care lumea va fi curățită. De apă copiii Domnului au fost feriți printr-o corabie, însă de foc Dumnezeu ne va feri prin focul Duhului Sfânt care va fi pus peste noi. Iar prin acest foc noi nu vom arde deodată cu lumea, ci vom putea sta o vesnicie lângă cel ce are ochii ca para focului si a Cărui slavă strălucește ca Soarele. Sa ne pregătim, frați si surori. Nu mai e mult si lumea va cunoaște Judecata, iar noi Răpirea in slava.

„Iată, Eu vin curând şi răsplata Mea este cu Mine, ca sㆠdau fiecăruia după fapta lui.” – Apocalipsa 22:12

Cu prețuire,
Toni Berbece