Skip to main content

Bucureștiul invadat de demoni!?

Zilele acestea națiunea si-a reamintit de tragedia de la Colectiv prin faptul că domnul Piedone a fost arestat pentru pedeapsa de 4 ani pe care o are de executat. Dar să nu uităm și faptul că de vină pentru această tragedie este Diavolul, care a venit să ucidă, să junghie și să prăpădească, cum ne-a spus Hristos. Lumea trebuie să priceapă că nu se poate închina Diavolului și apoi să culeagă bucurii, cum tot Biblia ne spune că cine seamănă în firea pământească va secera tot din firea pământească moartea.

Tot zilele acestea națiunea noastră se pregătește să primească cu brațele deschise alte trupe care promovează închinarea la draci, care va fi o practică ce va semnala lepădarea de credință a vremurilor sfârșitului. De exemplu una dintre trupe are pe afiș un demon care ține într-o mână coroana de spini a lui Hristos, iar în cealaltă cele trei piroane cu care a fost țintuit pe Cruce, iar toate acestea ca o blasfemie ordinară față de credința și salvarea noastră. Ei spun că nu e nimic spiritual în toată treaba asta, dar atunci de ce se leagă de Cel ce a plătit pentru noi prețul salvării și care l-a comandat deja pe Diavol pe veci.

Oare invocând spiritele rele nu vom atrage alte nenorociri peste țara aceasta? Oare nu ne ajung păcatele pe care le avem de mai adăugând la acestea și hula și blasfemia la adresa lui Hristos? Oare nu am învățat nimic din tragediile prin care au trecut tinerii acestei națiuni? Oare nu avem discernământ să realizăm că închinarea la demonic atrage consecințe dezastruoase? Oare chiar vrem ca națiunea noastră să-l însoțească pe Diavol în iad? Pentru că iată ce le-a spus Hristos celor care fac păcat cu voia și se și laudă cu el: “– Plecaţi de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care a fost pregătit pentru diavolul şi pentru îngerii lui (Matei 25:41)!” Tu ce vrei să auzi din gura Lui?

În același timp vreau ca noi creștinii să ne rugăm să fie anulată orice invocare demonică, orice închinare la draci și orice blestem chemat peste națiunea noastră prin aceste “concerte” satanice!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece