Skip to main content

Ca pleacă trece vremea…

De 30 de ani mama se roagă contra cutremurului, de 30 de ani o tot aud cum vorbește că națiunea aceasta trebuie vegheată să nu ne afundăm sub dărâmături, sa nu se deschidă pământul dub noi ca sub răzvrătiții Core, Datan si Abiram pe care i-a înghițit pământul si focul in același timp. O vecina a venit la mama si i-a spus că ei nu-i este frica de faptul ca blocul lor va cădea pentru ca știe că mama e o sfânta si ca Dumnezeu va tine blocul lor in picioare. De ce mama era pentru vecina ei o sfânta? Pentru ca o vedea aproape zilnic plecând la Biserica, pe vânt sau ploaie, boala sau necaz. Mijlocitorii nu se joaca cu slujba lor, ci sunt la postul de veghere mereu. Acum mama se roagă contra războiului, avem nevoie de astfel de mame si sfinți!

Dumnezeu i-a avertizat pe evrei prin Tefania să nu creadă că dacă au trecut 30-40 de ani de la prima avertizare cu distrugerea n-o să mai vină dacă nu se pocăiesc, pentru că vremea trece ca pleava luată de vânt. Am avut 30 de ani de libertate, iar libertatea ne-a făcut mai desfrânați. Am ucis mai mulți copii prin avort decât o făceam pe ascuns pe vremea lui Ceaușescu, s-au deschis granițele țării însă le-am lăsat deschise larg pentru droguri, prostituție si corupție. Am exportat fete la “produs” mai mult decât orice altceva. Se ridica vile somptuoase din banii de furat de prin străinătate, ni s-a umplut tara de festivale ale desfrâului, iar tinerii noștri au mințile pierdute de la droguri fumate, băute sau injectate.

Dumnezeu așteaptă ceva de la națiunea aceasta, iar acel ceva este o jertfa de căință, sa se ridice din tara aceasta cei cu frică sfânta si sa mijlocească pentru națiune. Căci dacă in aceste vremuri de mare stricăciune vom tăcea si noi, ca pleava va trece vremea până la clipa hotărâtă pentru distrugere. Dumnezeu vrea sa se îndure de noi, dar oare noi vrem?

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece