Skip to main content

Ultimele clipe…

Timpul a luat-o la vale pe ultima pantă a istoriei, se scriu ultimele clipe, iar primul semn este lepădarea de frâul moral. Biblia ne spune că in zilele din urmă oamenii se vor lepăda de învățătura sănătoasă (cea morală, cea creștinească) si se vor alipi de duhuri înșelătoare. Niciodată n-am văzut si nici înaintașii noștri n-au văzut vrăjitoria promovată peste tot ca azi, de la filme la materii școlare. Diavolul a pătruns in multe Biserici ca niciodată prin sclavii lui, care însemnează batjocoritor oameni cu cruci pe frunte si apoi îi îmbată si se dedau la curvie. Multe Biserici au devenit Templele lui Baal din Vechiul Testament, in care închinarea era combinată cu vrăjitoria si curvia.

Timpul a luat-o la vale, Izabela aceea obraznică a pătruns in Biserici, acel drac care spurcă prin destrăbălare Bisericile este primit la multe amvoane și altare. De la preoți/pastori până la enoriași multora le nechează gurile după curvii si le scapără ochii după nevestele altora. Nu se mai predică direct contra păcatelor ca să nu le fugă enoriașii, nu lovesc in nelegiuire ca să nu le plece sponsorii. Biserica a devenit in multe locuri doar cluburi de întâlnire în care tinerii își schimbă partenerii/partenerele între ei după bunul plac si după cum s-au plictisit unii de alții.

Timpul a luat-o la vale, vine Domnul curând si-mi dau seama din faptul că tot păcatul lumii a luat-o la galop, pentru că Diavolul știe că mai are foarte puțin si caută cu disperare să ia milioane cu el in Iad. Satana are o singură miză, să nu sufere singur o vesnicie, ci să ia cu el cât mai mult din Creația lui Dumnezeu, dintre cei ce azi își pot decide veșnicia dar n-o fac pentru că iubesc păcatele si modul de viata al demonilor pe care-i hrănesc prin imoralitate. Nu mai e mult, Biserica lui Hristos se adună. Rămășița lui Dumnezeu din fiecare popor va strânge rândurile. Închinătorii se vor aduna, vor lupta ultima lor bătălie, vor rupe gardurile si vor înaltă Numele lui Hristos si apoi vor suferi împreuna pentru mărturia Sa!

Vă aștept pe 15 Aprilie pe Național Arena – mult nu mai e si doar cine are azi râvnă pentru untdelemnul lui Hristos va rezista in noaptea neagră care vine in galop. Cine sta acum nepasator, se va îngrozi când va fi prins gol si nepregătit. E vremea să ne îmbrăcăm in Hristos, căci in lume vor fi dezlegati demoni naprasnici ieșiți din adânc si care vor sfâșia tot ce nu este al Domnului!

Cu prețuire pentru Mireasa lui Hristos,
Toni Berbece