Skip to main content

Fă-L pe Dumnezeu să-I pară rău…

Fă-L pe Dumnezeu sa-I pară rău ca a vrut să aducă distrugerea României prin război, pocăința noastră să-I întoarcă planurile după cum zice si Cuvântul Sau Biblia. Dacă ne vom aduna cu zecile de mii si ne vom plânge păcatele, ne vom cai sincer de ele si ne vom lăsa cugetele luminate de Hristos astfel încât să nu ne mai găsim plăcerea in stricăciune, atunci si Dumnezeu va raspunde prin îndurare. Ieri mi-a trimis băiatul meu de 15 ani o poza cu el in uniformă de armată, o avea de la socrul meu. Si pe mine si pe soția mea ne-a trecut un fior rece, pe loc ne-am rugat să nu vina niciun război, căci si noi si copiii noștri ca romani am trăi cu nesiguranța zilei de mâine.

Fă-L pe Dumnezeu să-I pară rău de planurile de distrugere a României prin cutremure si alte calamități. Ma uit in Biblie si n-am cum să nu observ că imediat cum un popor s-a dedat la păcate scârboase a si venit mânia lui Dumnezeu si pe lângă faptul ca acel popor a fost distrus, in locul acela efectiv n-a mai crescut nici iarba (caută sa vezi ce a fost in locul Mării Moarte de azi, vezi unde a fost Babilonul istoric si ce s-a întâmplat cu câmpia mănoasă din Egipt). Eu doresc ca România să nu intre in rândul țărilor care-L sfidează pe Dumnezeu ridicând pumnul spre El prin patimi mizerabile predate inclusiv copiilor. Nu se poate ca neam sa învățam copiii si Tatăl Nostru, dar si despre tatăl minciunii si al spurcăciunii. Alegeți azi ce tată vreți! Unul e Dumnezeul care va judeca pământul, celălat e deja judecat si va mosteni Iadul.

Fa-L pe Dumnezeu să se întoarcă din mânia Lui, care e pe drum si sta să de descopere. Vino cu pocăință de dragul tău si al copiilor tai, de dragul păcii si îndurării pe care le ai azi. Să nu-si retragă Dumnezeu bunătatea din tara aceasta căci va fi jale mare, un teren al morții, o vale a plângerii in care lacrimile nu se vor mai opri. Asta vreți? Eu vreau pace, eu vreau îndurare, de aceea Îl voi caută pe Dumnezeu prin sfințenie!

Doamne ajuta!
Cu prețuire,
Toni Berbece