Skip to main content

Cad bombe, să ne rugăm…

Ieri s-a întâmplat un lucru care a înfiorat Europa și care ne-a făcut să ne împreunăm mâinile instantaneu și să spunem: “Doamne, protejează-ne!” Anume, doua bombe au căzut si pe teritoriul de graniță al Polonei si doi oameni nevinovați au fost uciși. S-a făcut o celulă de criză în structura militară NATO și ar fi putut să se declanșeze articolul 5, care prevede că orice țară NATO atacată înseamnă un răspuns imediat din partea tuturor aliaților către agresor. Însă lucrurile sunt în mare tensiune.

Lumea are nevoie de mijlocitori, Europa va fi afectată de “sabia războiului”, cele mai îndepărtate colțuri ale ei vor fi atinse de război dacă nu se smerește, nu caută fața Domnului și nu se abate de la căile ei rele. Anul acesta am călătorit prin Europa mai mult ca niciodată, zeci de mii de km cu mașina si cu avionul, am fost în multe țări și m-am înfiorat de modul în care Europa s-a descreștinat și cum a îmbrățișat toată spurcăciunea Satanei. Dacă nu ne rugăm vom suporta consecințe grave ale acestui război, iar bombele nu vor mai cădea “accidental” peste alte țari, ci în mod cât se poate de intenționat.

Române, înaltă rugăciuni de protecție și sfințește-ți viata, altfel vei tine în mână curând un ordin de chemare la oaste și viața îți ca sta nesigur înaintea ta și a familiei tale. Dacă nu te pocăiești vei cunoaște mania lui Dumnezeu descrisă de Ezechel: “Atunci voi chema groaza împotriva lui pe toţi munţii Mei, zice Domnul, Dumnezeu; sabia fiecăruia se va întoarce împotriva fratelui său. Îl voi judeca prin ciumă şi sânge, printr-o ploaie năpraznică şi prin pietre de grindină; voi ploua foc şi pucioasă peste el, peste oştile lui şi peste popoarele cele multe care vor fi cu el. Îmi voi arăta astfel mărimea şi sfinţenia, Mă voi face cunoscut înaintea mulţimii neamurilor şi vor şti că Eu sunt Domnul (Ezechel 38:21-23)”.

Hai în Parcul Izvor pe 1 Decembrie ora 18:00 să căutăm îndurarea Domnului prin rugăciune!
Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece