Skip to main content

De ce se bat pe copiii noștri?

V-ați gândit vreun moment că Diavolul ne vânează atât de mult copiii (ca niciodată în istorie) si-i bombardează prin internet cu “pornografie nemascată” în orice, cu vrăjitorie si ocultism, cu ideologii demonice si perverse, pentru faptul că acesta generație va creste curând si ea e foarte posibil sa fie adoratoarea lui Antichrist? V-ați gândit că de fapt această generație poate să fie cea despre care Ioel 2:28 ne spune ca ar trebui sa fie plină de Duhul Sfânt, iar Diavolul o vrea plină de mizerie?

V-ați gândit că în timp ce mare parte din Biserică doarme, Diavolul își pregătește admiratorii si închinătorii aceia din Apocalipsa 9:20-21? V-ați gândit că miza îndoctrinării lor de azi nu este alta decât ca această generație să-l acompanieze pe Diavol în drumul spre Iad si să-i “aline” din durerea Judecății știind că ia atât de mulți cu el? V-ați gândit că pe ultima suta de metri, Șarpele cel vechi vrea sa facă cât mai multe victime, iar acestea sunt dintre copiii noștri?

Ce facem noi, creștinii, pentru ei? Cum ii pregătim de sfârșitul lumii dacă ei îl vor prinde si poate împreuna cu noi? Oare nu ar trebui să îi “antrenam” mai abitir ca pe orice altă generație de pe acest Pământ? Oare nu ar trebui să ne creștem copiii ca si când ar fi ultima generație și ca si cum ar urma sa-l confrunte pe Antihrist si planurile lui demonice de subjugare a lumii? Chiar dacă nu-l vor putea opri, totuși nu-i vor cădea în plasă, ci-L vor mărturisi pe Hristos cu atât de mult curaj încât ori vor fi martiri, ori vor fi luați ca Ilie la Cer în care de foc.

Da, e foarte posibil ca înverșunarea Satanei contra acestei generații “bombardate cu ocultism”, spurcăciune si blasfemie din desene până în filme, sa fie ultimul atac al Fiarei asupra omenirii si ultimul război dus pe un număr mult prea mare, anume 8 miliarde de suflete, care sunt de fapt veșnice si care vor petrece ori in Iad, ori in Rai, nu 80 de ani, ci ani cu miliardele.

În poza este creatoarea Lotta Volkova – de la “Balenciaga”, care in ultimele reclame a prezentat un atac “mizerabil” asupra purității copiilor.

Doamne ajuta!
Cu prețuire,
Toni Berbece