Skip to main content

Ce-i împiedică pe oameni să vină la Dumnezeu, la Biserică

Văd în ultimul timp o luptă tot mai mare a oamenilor de a veni la slujbele de Biserică. Cineva urlă și face tot posibilul ca ei să nu ajungă. Pentru mulți e ca și cum ar avea de traversat cel mai mare obstacol. O doamnă cu un copil cu autism, copil care a fost din ce în ce mai bine de fiecare dată când ne-am rugat pentru el și care a scos primele două cuvinte clare imediata după rugăciune, mi-a dat mesaj în timpul slujbei de duminică și mi-a spus: “Toni, ni s-a stricat mașina, cel rău nu ne lasă să ajungem la voi!”

Un tânăr a ajuns la Biserică alergat de câinii scăpați dintr-o curte, nu am auzit de câini pe la noi pe acolo, dar tânărul acesta a ajuns speriat tare și plin de praf cu palmele însângerate de la o căzătură în urma fugii lui de câini. A rămas lângă Domnul și viața lui este într-o îmbunătățire continuă. Unei alte doamne, care venea să ne rugăm pentru un nodul la sân, pentru care așteapta un diagnostic și pentru care era îngrijorată, i s-a stricat mașina fix când venea la rugăciune. A ajuns într-un final.

Tânăra care mi-a dat mesajul din poză este o tânără care a suferit o traumă mare în urma unui abuz, de când a avut trauma aceea are impresia de ani de zile că va fi atacată din spate, trăind zilnic sub teroare și cu o formă de depresie grea. Ea venea să ne rugăm pentru protecție peste mintea ei, dar de patru ori ceva a întors-o din drum însă a biruit și a ajuns. Satana vrea ca oamenii să rămână în boli, în traume, în chin, în jale, să-i mai fure, să-i ucidă lent și în chinuri, să le ia pacea zilnic și știe că cine ajunge la Hristos va scăpa de ticăloșia și ura lui, de aceea face orice pentru ca oamenii să nu ajungă la Hristos. Dacă Hristos nu ar fi oferit nimic, dacă Biserica nu ar fi fost o sursă de viață, vindecare și binecuvântare atunci Satana nu ar fi luptat atât împotriva celor care vor să ajungă la Biserică, la Hristos.

Tu cât te lupți să ajungi la Hristos? Ești și tu împiedicat? Ce te ține? Somnul dulce de duminică și lenea zilnică de a te ruga și de a citi Biblia? Munca și banii? Prejudecățile? Deacurajările? Ascultă-mă! Merită orice efort depus pentru a te atinge de poala hainele lui Hristos cum a făcut acea femeie bolnavă de 18 ani care nu găsise leac până la Hristos.

“Hoţul [Diavolul] nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug.” – Isus Hristos (Ioan 10:10)