Skip to main content

Când hristoșii mincinoși îi întrec pe antihriști…

De curând un “hristos mincinos” cu chip de femeie, care se dă preot într-o Biserică din Austria, a binecuvântat ceea ce Biblia numește “spurcăciune”. Biblia nu ne vorbește doar despre pericolul antihriștilor, care vin din exteriorul Bisericii, ci si de pericolul hristoșilor mincinoși, care vin din interior și care sunt chiar mai dăunători. Cum s-a ajuns ca Biserica Baptistă din Austria să aprobe așa orori, așa lucruri stricate pe care Biblia le condamnă în sute de locuri?

Acum câteva luni în urmă am avut un Cuvânt de Înștiințare din partea lui Dumnezeu, cum că în vremurile acestea se va face diferența dintre Biserica condusă de Duhul Sfânt și Biserica condusă de oameni deveniți “hristoși mincinoși”, Biserică fără calauzirea Duhului Sfânt si împotriva oricărei lucrări de înnoire făcută de Acesta. Iată dovadă! Vom vedea tot mai mult cum zeci de Biserici, culte și organizații religioase vor falimenta lamentabil, lepadându-se de credință în cel mai urât mod posibil. De ce? Pentru că nu sunt insuflate de Duhul lui Hristos, ci sunt doar organizații conduse de oameni goliți de Dumnezeu, goliți de cuget și de rușine și care se joacă de-a Biserica.

Biserica lui Hristos este una singură indiferent de câte nume poartă încă, iar acea Biserică va plăti prețul suprem pentru a nu aproba niciodată vreun păcat, darămite păcatele “scârboase” aprobate azi de societate, păcatele cu care chiar se laudă. Nu mai e mult si vom vedea judecata finală, în care lumea va primi ce se grăbește sa primească, anume Iadul, iar Biserica va primi ce se grăbește să primească, anume revenirea lui Hristos si Cerul Său.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece