Skip to main content

Când Iadul are corespondent pe pământ…

Zilele acestea masacrul din Ucraina (Bucha) ne-a dus cu gândul la faptul că omul poate foarte ușor să devine un “demon împielițat”, iar ideea de Iad foarte vizibilă. Multe localități din Ucraina au devenit locuri unde focul nu se stinge și viermele nu moare, iar cei ce au adus iadul au fost oamenii conduși de demoni. Problema este că lumea va fi tot mai mult un astfel de loc, deoarece Biblia ne avertizează că în vremurile din urmă vor fi vremuri grele deoarece oamenii vor fi iubitori de sine, iar pentru iubirea sinelui vor fi dispuși la o ură drăcească față de aproape.

În Ucraina este vorba despre “care pe care”, am văzut femei legate cu mâinile la spate cu sfori albe și care prezentau semne vizibile de abuz în plină stradă, iar apoi lăsate într-o baltă de sânge, iar aceste orori umane sunt făcute cu “binecuvântarea” unuia din Rusia care se numește “Părintele Bisericii”. Și ei se bat cu pumnii în piept că sunt primii creștini, Biserica Originală, Biserica Mamă, dar de fapt Hristos îi numește o “Sinagogă a Satanei”, un locaș al dracilor, un loc al neo-fariseilor, care L-ar fi crucificat pe Hristos oricând doar pentru a-l pupa pe domnul “Țar” și cotropirea lui demonică.

Vor fi vremuri grele de acum încolo pentru cei fără Hristos, pentru că se va întâmpla ce este scris în Apocalipsa: “…Vai de voi, pământ și mare! Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă știe că are puţină vreme (Apocalipsa 12:12).” Diavolul s-a coborât printre oameni pentru a face ravagiile finale, știind că mai are foarte puțin timp. În timp ce în America (model pana de curând pentru Ucraina) se dau legi tot mai desfrânate, de schilodire a copiilor prin injecții contra naturii lor, prin uciderea pruncilor chiar si după naștere (legi care vor fi copiate de statele drăcești ale lumii), în partea cealaltă a globului avem un stat declarat “conservator”, care cică luptă cu neo nazismul, dar care violează femei și împușcă oameni nevinovați care mergeau pașnic pe stradă. Văd cum diavolul se grăbește să arunce oameni în Iad pentru a fi cât mai mulți cu el, dar asta nu va alina durerea nici a lui nici a celor care vor fi cu el din cauza păcatului. Zelenski spunea că în fata răului trebuie să fim înarmați, dar înarmarea reală este contra demonilor, contra răului, contra Diavolului, iar această înarmare vine din Hristos și din neprihănirea Sa. Așadar, să avem grijă să fim de partea lui Hristos pentru a nu fi victimele demonilor, ci protejații Cerului.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece