Skip to main content

Nu puteți sluji la doi stăpâni…

Aseară am fost în vizită la o persoană, care de curând L-a acceptat pe Hristos ca Salvator, însă încă de la intrare am remarcat un colț dedicat alcoolului, efectiv erau vreo 12 de sticle cu alcool foarte “fin” si puternic, un alcool care îți ia mințile, cum spune Scriptură. Consumul de alcool fiind responsabil pentru familii distruse, trupuri distruse, ucideri, curvii, mânii și multe alte răutăți, iar adicția de alcool este foarte periculoasă, una dintre cele mai puternice din lume. Anual mor zeci de milioane din cauza consumului de alcool, Diavolul furând multe suflete prin acest viciu. I-am explicat acestei persoane că o dată ce-L alegi pe Hristos nu-ți mai poți împarți viata cu alcoolul, curvia, minciuna, lăcomia si orice alt păcat.

A înțeles si a acționat imediat. La scurt timp ne-a trimis o poză cu chiuveta plină de sticle de alcool golite, de asemenea a spart cu ciocanul un “ochi masonic” pe care îl avea atârnat în curte pe gard, care este simbol al ocultismului înțelegând că orice asociere cu vrăjitoria, ocultismul, reichi, yoga si alte păgânisme este contrară Scripturii. Biblia ne spune clar că cu dumnezeii străini nu trebuie să avem de a face pentru că nu putem sluji la doi stăpâni, pentru că cine iubește alcoolul, banii, drogurile, țigările, poftele stricate si alte păcate nu-L poate iubi si sluji si pe Hristos. Apostolul Ioan a spus-o clar: “Cine păcătuiește este de la diavolul, căci diavolul păcătuiește de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului” (1 Ioan 3:8).

Tu ce dumnezei slujești, cine te conduce, cui i-ai dedicat timpul, banii, energia, practic viata ta? Lui Hristos sau Diavolului prin păcat? Citeste cu atenție aceste versete si vei vedea de ce nu avem biruințe asupra celui rău deși ne numim creștini: „Israel a pacatuit; au calcat legamantul Meu pe care li l-am dat, au luat din lucrurile date spre nimicire, le-au furat si au mintit, si le-au ascuns printre lucrurile lor. De aceea copiii lui Israel nu pot sa tina piept vrajmasilor lor; vor da dosul in fata vrajmasilor lor, caci sunt dați spre nimicire…” – Iosua 7:11-12a

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece