Skip to main content

Când îți cântă “Domnul Diavol”

Unul dintre artiștii aleși să cânte la acest festival renumit din România poartă numele de “Domnul Diavol” și atunci nu mă miră lipsa de discernământ spiritual și lipsa de creștinism prin care o firmă de livrat mâncare face reclamă unui colț de magie și vrăjitorie de la acest festival, nu mă miră că poliția a prins zeci de traficanți de droguri și nu mă miră că acolo a avut loc o bătaie ca în filme între niște închinători pasionați ai Diavolului.

Lumea nu se mai ascunde, separarea între fiii lui Dumnezeu si fiii Diavolului este chiar sub ochii noștri. Când scriam că la aceste festivale se promovează ocultismul am fost făcut habotnic, dar azi chiar au un colț în care poți fi inițiat în așa ceva (normal că nu dau Biblii acolo și nu au un colț cu o Sfânta Cruce că nu se promovează neprihănirea, ci păcatul). Iar porți spre lumea demonică se știe de când lumea că se deschid prin consumul de droguri, care sub influența unei muzici frenetice dedicate dracilor, aceștia abia așteaptă să vină. Apoi tot societatea culege următoarele roade: spitalele pline de depresivi, unii se aruncă de pe la etaje sau in lacuri cu tot cu copii, boli de tot felul apar fără număr și mai apar și zeci de mii de noi abonați la “vânzătorii de droguri”.

Dacă până acum nu îți era clar, acum când vezi ce se promovează la aceste festivale oare ești conștient de ce alegi? Oare realizezi că lumea are zilnic de ales tot mai mult între Diavolul și Dumnezeu? Apostolul Ioan ne spune că Hristos a venit să nimicească lucrările Diavolului, care sunt păcatele (1 Ioan 3:8). Tu ce faci? Sporești lucrările Diavolului si vei suporta consecințe pământești si veșnice sau dorești împreuna cu Hristos să distrugi aceste lucrări din tine și să ai pace și binecuvântare aici și dincolo? Zilnic văd victime ale Diavolului, vorbesc cu ele, una chiar era îndemnată să ia cuțitul si să își omoare familia, dar a biruit prin Hristos aceste voci. Tu ce vrei să fii? Victimă a demonilor sau biruitor al acestora cu Hristos?

Azi simbolul de pe scena lor sunt doi lupi și îmi sună în minte cuvintele Mântuitorului: “Păziți-vă de proroci mincinoși. Ei vin la voi îmbrăcați în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt niște lupi răpitori. Îi veți cunoaște după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? Tot așa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune. Orice pom care nu face roade bune este tăiat și aruncat în foc” (Matei 7:15-29). Ai grijă pe cine invoci și cu cine te însoțești!

Cu prețuire,
Toni Berbece