Skip to main content

Când semeni spurcăciune culegi pedofilie…

Încă un caz de pedofilie a zguduit România. De data aceasta un “olandez zburător” a venit, a racolat, a violat, a ucis și a fugit la el acasă unde paradele spurcate, cluburile pentru destrăbălați și închinarea la sexualitate sunt cum erau pentru olandezii puritani mersul la Biserică. Acum s-a descoperit că în 2016 a mai fost pe la Iași unde a agresat o altă față de doar 8 ani.

Când a fost paradă și la noi, imediat după, am ieșit la o plimbare pe calea Victoriei, am văzut acolo toate combinațiile de cupluri, de figuri și de ținute, care mai de care mai deochiate, cupluri care mai de care mai pestrițe. Oameni cu ochii “injectați” și pofticioși, cu toții au venit din occident să-i susțină pe frații lor “prigoniți” din România.

Importăm spurcăciunea și ne mirăm că în luna septembrie au dispărut 400 de copii din zonele sărace și neprotejate ale României, zone în care am văzut (nu generalizez) că de la poliție la procuratură au alte treburi și “combinații” decât siguranța copiilor noștri (vezi cazul Caracal). La Referendum le-am transmis că suntem Ok cu poftele lor nebune și că România, nu doar Thailanda, poate fi un rai pentru ei, un loc de “pelerinaj” de unde să-și racoleze victime pentru că și noi am devenit “openminde” și “politicalycorect”. Tocmai am vizionat un filmuleț chiar pe Facebook în care doi hăndrălău de tipul olandezului dansau aproape goi în fața unor copii iar părinții erau acolo, aplaudau, chiuiau și erau în extaz. Asta este imaginea lumii fără Dumnezeu, ne împingem copiiii spre dezastrul moral care nu se oprește doar la privit ci la acte precum cel din România cu fetița de 11 ani.

Cât timp vom mai tăcea, cât timp vom mai tolera mizeria, cât timp vom mai accepta și altceva decât bunul simț, pudoarea, curăția și normalitatea? Cât timp vom mai numi ca popor răul bine și binele rău? Ne-am învățat să tăcem când trebuie să ne apărăm valorile și să aplaudăm ca la circ când ni se flutură spurcăciunea prin fața ochilor. Ne-am obișnuit cu propaganda mizeriei prin cinematografe prin care ni se prezentau chiar vara aceasta figuri ale dezmățului ca eroi, timp în care eroii adevărați erau blocați pe Facebook, băgați chiar la închisoare și cu afacerile închise, târâți prin tribunale și victime ale liberalismului. Trezește-te române!

Cu prețuire,

Toni Berbece