Skip to main content

Când semnul Fiarei descris in Biblie devine tot mai aproape de implementare

Zilele acestea se duce un război imens ca fiecare om din lumea aceasta să aibă atribuit un cod QR. Disperarea este foarte mare, auzeam la radio un domn care propunea de pe o poziție oficială că ar fi bine ca armata și medicii să meargă prin sate și să-i injecteze pe toți, că cei de la oraș vor fi constrânși tot mai mult până când vor “ceda”. De ce e disperarea aceasta de a ne atribui fiecăruia un cod fără de care să nu putem face nimic?

Mai mult de atât, o firmă din Suedia propune ca acest cod QR să fie pus într-un cip pe care să ni-l băgăm sub piele, astfel încât când trecem prin dreptul dispozitivelor să fim recunoscuți direct și să nu mai stăm cu foi sau telefoane după noi.
Iată declarația unui reprezentat al firmei acesteia, declarație ce ne duce cu gândul direct la Apocalipsa: „Implanturile sunt o tehnologie foarte versatilă care poate fi folosită pentru multe lucruri diferite și, în acest moment, este foarte convenabil să aveți întotdeauna “pașaportul” accesibil pe microcipul dumneavoastră”,

Iată că Apocalipsa 13:17 devine tot mai ușor de împlinit chiar sub ochii noștri. Nu știm cât timp mai avem, însă nu peste mult timp acest lucru se va întâmpla. Tehnologia va fi folosită pentru un control demonic total, care va fi ultimul, apoi totul se va încheia fix cum Biblia zice prin sute de versete, anume Pământul cu tot ce este pe el va arde si fiecare suflet va fi chemat la judecată (2 Petru 3:10-15).

Cum se poate ca o carte veche de 2000 de ani să prezică toate aceste lucruri cu așa acuratețe? Simplu, a fost insuflată de Creatorul tuturor lucrurilor, de Cel care a văzut finalul tuturor lucrurilor și care ne-a avertizat despre ele. Cine nu trăiește după standardele lui Hristos, după ceea ce cartea aceasta, Biblia, ne cheamă să trăim, va avea soarta Antihristului, care va arde în Iadul veșnic cu toți cei ce l-au urmat în destrăbălare și păcat. Vremurile ne avertizează că sfârșitul tuturor lucrurilor este aproape, noi cum trăim?

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece