Skip to main content

Demonii comunismului vor să revină…

Acum doi ani, fix înainte să înceapă “pandemia”, înconjuram Casa Poporului cu un grup de câțiva credincioși si ne rugam pentru protectia României, atunci am simțit să cer specific protecție împotriva demonilor de control ai comunismului. Pe atunci nu-mi puteam imagina cum vor încerca aceștia să revină. Dar azi văd clar cum. Sub obrocul grijii pentru sănătatea noastră, ne iau ce avem mai scump, anume libertatea. Ieri mii de protestatari au înconjurat Casa Poporului cerând libertate, iar presa spunea ca sunt 1000, îmi dau seama că prima armă contra libertății este minciuna, apoi intimidarea, amendarea și in cele din urmă arestarea.

Tot ieri mă gândeam serios dacă această luptă contra “pașaportului verde” chiar merită, mă gândeam dacă chiar e în pericol libertatea noastră “vaccinați” sau “nevaccinați” deopotrivă, iar pe când mă gândeam așa am primit un mesaj de la o persoana pe care n-am întâlnit-o niciodată, mi-a spus că m-a visat având o discuție foarte aprinsă cu o persoană care m-a pus să aleg între “comunism” și pacifism”, între a mi se lua libertatea și a nu mi se lua. Acest vis m-a trezit din nou la adevărata realitate. Da, chiar e un demon care ne vânează libertatea, a intrat deja profund în România, curând se vrea ca acest “demon” să fie votat și să aibă și un nume sau ne vom lupta cu post și rugăciune contra lui.

Dragi români, ce ni se întâmplă nu este despre “un virus”, ce ni se întâmplă este despre a ni se lua libertatea sau a nu ni se lua. Se vrea un control demonic asupra a tot ce mișcă, este un semn evident al unei “dictaturi” care se poate să fie ultima. Fiind o “dictatură” globală ne putem gândi serios la venirea lui Antihrist și la sfârșitul lumii. Dacă vom mai avea har vom putea să mai luptăm si să mai recuperăm de pe drumul spre Iad din rudele, prietenii și toți cei pe care-i întâlnim. Luptați să nu ne pierdem credința, răbdarea și iubirea de semeni pentru că “dictatura” care se vrea instaurată e bazată pe trădare de neam, de rude, de semeni de cunoscuți și necunoscuți. E o “dictatură” a urii, învrăjbirii și a pârâtului celor ce stau liniștiti lângă noi. Oare ce putea veni după legile date pro scârboșenii și dezmăț? Oare nu această “molimă” a nedreptății? Apărați-vă drepturile români “vaccinați” și “nevaccinați”, pentru că nimeni nu va scapă de ce ne pregătesc dacă dormim somnul rațiunii! Ei au slăbit lațul acum, dar ne rugăm să nu ni-l pună din nou pe grumaz. Rugați-vă și postiți dragi romani, lupta nu s-a terminat!

“Arunca groaza in ei, Doamne, ca sa stie popoarele ca nu sunt decat oameni!” Psalmul 9:20

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece