Skip to main content

Cât te poate costa o oră de rugăciune

Scorpionul caută să mănânce tot ce conține fier sau alte metale, iar acest lucru presupune mult efort, mult timp alocat căutării hranei și un mare efort de digerare a ei, apoi direcționează toate particulele minuscule de metale din mâncarea sa către acul veninos din coadă. Acul acestuia chiar este acoperit de o peliculă de metal. Cu cât a mâncat mai multă mâncare bogată în metale cu atât e mai puternic. Un ac zdravăn îi crește șansele la vață. Așa e și creștinul, fără rugăciune nu acumulează putere, sabia lui se întărește și se ascute în rugăciune. Fără ea e mort la prima bătălie spirituală. De aceea Cristos petrecea nopți întregi în rugăciune.

Am auzit cu durere cum o Biserică a decis să anuleze o întâlnire a femeilor și una a tinerilor pe motiv că se consuma prea mult curent electric și prea mult gaz pentru încălzire. Când rugăciunea unor oameni nu merită 100 de lei pe curent electric și 200 de lei pe gaz, atunci devenim cei mai ieftini oameni de pe pământ. Avem mii de lei pentru casele noastre, avem mii de lei pentru mașini, avem mii de lei pentru orice, dar nu pentru întâlniri de rugăciune.

În țara unde Biserica nu are bani și timp pentru rugăciune, nu are bani și timp pentru concerte creștine în aer liber, nu are bani și timp pentru muzică creștină de cea mai bună calitate, nu are bani pentru Biblii, atunci are Satana milioane de euro pentru propaganda lui spurcată.

Ce te mai poate costa rugăciunea? Rugăciunea te poate costa o oră mai puțin pe Facebook, merită? Rugăciunea te poate costa o oră mai puțin pe PS4, merită? Rugăciunea te poate costa o oră mai puțin de somn, merită? Rugăciunea te poate costa o oră mai puțin din activitățile tale distractive, merită?

Când vei considera că merită vei deveni cu adevărat un războinic al luminii, până atunci nu ai nicio valoare în lumea spirituală, nu ești nicio amenințare pentru Satana și demonii lui, ci doar o victimă sigură.

Cu prețuire,

Toni Berbece