Skip to main content

Caută pe cineva

Caută pe cineva care să te privească toată viața cu pasiune și căldură în privire, caută ochii aceia care-ți încălzesc inima atunci când te privesc. Pentru că iubirea se vede în privire cum curcubeul se vede în apa ploii.

Caută pe cineva care să vorbească cu tine având impresia că o vorbă mai aspră ar putea să spargă vasul de cristal al inimii tale, tonul să fie unul gingaș și suav. Nu permite vorbele rele, pentru că nu le meriți, e prea plină lumea de răutate ca s-o permiți și în căminul tău.

Caută pe cineva care să te asculte cu așa interes ca și cum ar fi ultimile tale cuvinte pe acest pământ. Nu permite ca timpul scurt din zi pe care-l petreci cu partenerul să mai fie împărțiți și cu telefonul, televizorul sau alte gadgeturi. Cere timp de calitate, în care toată atenția să fie doar spre tine.

Caută pe cineva care să te ierte știind că va fi iertat de Bunul Dumnezeu după cum și ea/el iartă la rându-i. Cui îi sare repede muștarul la cea mai mică greșeală a ta nu-i vrednic de tine.

Caută pe cineva care să-l caute pe Dumnezeu, rugăciunea și Scriptura mai mult decât banii și lucrurile acestea pământești, pentru că cine-L caută pe Dumnezeu își va face casa Rai, iar Iadul va sta departe de familia lui/ei.

Caută pe cineva care să înțeleagă că viața este foarte scurtă și că trebuie să profite de fiecare moment ca să te iubească și să se desfete în iubirea ta.

Caută pe cineva și implică-L pe Dumnezeu în această căutare, pentru că ochii Lui citesc tot.

Cu prețuire,
Toni Berbece