Skip to main content

Ce trebuie să știi despre femeie înainte să te însori…

Ai grijă că are auzul mult mai fin. Dacă ridici un pic tonul la ea va considera că tipi, orice ridicare de ton poate afecta imediat modul ei de a percepe ce spui, de aceea cel mai bine este să i te adresezi calm si cu multe cuvinte drăguțe. Chiar dacă îi spui ceva foarte serios sau chiar dacă îi faci o observație, nu e nevoie să ridici tonul, ci exersează vorbitul calm, cu un ton foarte blând și învață multe cuvinte drăguțe cum ar fi: puișor, pisica mea, viata mea, căprioară drăguță, porumbiță, etc… Dacă nu mă crezi vei vedea pe pielea ta.

Ai grijă că are o memorie foarte, foarte bună. Tine minte orice jignire și fiecare moment in care ai ridicat tonul la ea și mai are un dar de îți aduce aminte de felul în care ai tratat-o fix când ai nevoie de ea. Te taxează imediat. De aceea trebuie să te porți gingaș pentru că uită foarte greu și e foarte ușor de jignit. Apoi memoria aceasta o ajută si când îi iei ceva frumos, de exemplu o simplă floare o va ține minte chiar o săptămâna întreagă și te va trata ca pe un rege. Este foarte ușor de mulțumit o femeie, nu îți trebuie palate si mașini, ci îți trebuie doar o inimă bună și multă atenție.

Ai grijă că are o inimă foarte sensibilă, dar pe cât de sensibilă este pe atât de mari sunt zidurile pe care le construiește împrejurul ei dacă tu o tratezi rău mereu. Inima aceasta de sticlă se va ascunde repede în spatele unei fortărețe din care iese greu dacă tu nu ești un meșter iscusit în ale iubirii. Să fii romantic nu e un moft, ci este imperios necesar pentru a avea mereu lângă tine o femeie fericită și care să te iubească cum nici nu visezi. Învață aceste lucruri și vei avea lângă tine pana la adânci bătrâneți cea mai frumoasa femeie. Scuze, am uitat ceva, vezi că femeia iartă repede orice dacă știi să zici: “Iartă-mă, iubita mea!” Si dacă vreodată nu te respecta sau nu te ascultă, dacă ți se pare că “s-a defectat”, vezi că funcționează foarte bine rugăciunea. Roagă-te mereu cu ea si citeste din Biblie, rugăciunea va păstra dușmanii departe de familie, iar Biblia va seta principii care vă vor ajuta să fiți curați și oameni de caracter.

Cu prețuire,
Toni Berbece