Skip to main content

Chiar dacă ar fi să trec prin valea umbrei morții…

România este o valea a umbrei morții, dar nu uita că tu ai declarat că nu te temi. Paturile de la ATI pentru tine nu sunt de speriat, chiar dacă ajungi acolo nu uita că, așa cum spune Apostolul Pavel, “gemem în cortul acesta, plini de dorinţa să ne îmbrăcăm peste el cu locașul nostru ceresc” (2 Corinteni 5:2). A confrunta moartea cu slava lui Hristos pe fețe este cel mai mare semn că am învins-o. Nu te lăsa atras de disperare, disperarea nu-i pentru copiii Domnului. Pentru noi e liniștea si pacea, chiar aici, în valea umbrei morții.

România este o vale a umbrei morții, dar nu uita că pe tine nu te sperie amenințările celor de la guvernare, pe tine nu te sperie “uniforma generalului” acestei lumi, care îți spune ce sa faci cu viața ta împotriva voinței tale, ci ție îți este teamă cu adevărat de cel mai mare general, Isus Hristos. Dacă ei vor închide cuptoarele pâinii pământești pentru tine, nu uita că Cerul acela care a produs 40 de ani mană (pâine) pentru evrei este pregătit și azi să îți ofere pâinea necesară. Uleiul și făina pot crește și azi ca în oalele văduvei din Sarepta. Nu te teme ce vei mânca, e o capcană, pentru că păsările cerului sunt hrănite, darămite tu.

România este o vale a umbrei morții, ei au crescut facturile la curent de patru ori mai mult decât în Germania, vor să ne transforme în robi, să trăim în frig și subnutriți, se pare că vor să ne “scape” prin indiferență de pensionarii (care n-au fost “anihilați” deja de boala “scăpată” din laborator), vor să arunce în bezna sărăciei oameni simpli, care trăiesc din salarii mizere, dar nu uita că cel care a băgat groaza în armatele dușmane și a oferit Samariei bogățiile cotropitorilor este și astăzi viu. Nu te lăsa speriat de sărăcie, facturile sunt în mâna lui Hristos, lasă-L să poarte de grijă. Iar voi, cei ce aveți din belșug, pentru a nu fi judecați de Dumnezeu, “înfiați” o familie, un bătrân care nu-si poate plăti facturile, pentru a nu-i lasă sa moara de foame.

In concluzie, să nu te temi, pentru că fricoșii sunt primii care nu vor intra în Cer, cum observăm în acest verset: “Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua (Apovalipsa 21:8).” Fii tare si nu te teme de ei!

Cu prețuire,
Toni Berbece