Skip to main content

Minunile din pădure…

Prima minune a fost că un domn minunat, proprietar a vreo 50 de hectare de pădure a văzut misiunile umanitare ale Profidesului și ne-a pregătit lemn pentru cei sărmani atât cât pot duce vreo patru dube. Așa a lucrat Tatăl ceresc că o furtună puternică cu fulgere a doborât câțiva pomi si i-a pregătit special pentru noi, au fost si ușor de spart la topor pentru că fulgerele s-au ocupat să-i crape.

O alta minune a fost că pe lângă voluntarii din București, Lupeni și Cluj ni s-au alăturat si câțiva voluntari din sat care au tăiat lemnele in pădure si ni le-au adus la margine pentru a ne fi mai ușor să le crăpăm în bucăți mai mici și să le încărcăm. Dar cea mai mare dintre minuni este că Hristos ne-a eliberat de o fire egoistă, care să se gândească doar la poftele ei. Am cu mine voluntari care si-au lăsat familiile, joburile, confortul si au muncit pentru oameni pe cere nu-i cunosc, ca alții sa aibă căldură luna aceasta.

Dar pe lângă lemnele pregătite vom achiziționa si sobe pentru cei care n-au sobe. Așadar vă mulțumim pentru dărnicia cu care putem întreține această lucrare. Doar prin voi, prin Hristosul din voi, putem administra această măreață și costisitoare lucrare.

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat. Multumim!