Skip to main content

Cine le spune copiilor avortați “La mulți ani!”

Ieri a fost ziua copilului, dar am fi ipocriți dacă nu am aminti milioanele de copii pe care i-am ucis prin avort. Lor le urează îngerii “La mulți ani” acolo sus lângă Tatăl lor Ceresc, dar sângele lor strigă din pământul României. Pe “torturile” lor s-ar pune câte o lumânare cu cifra 0 aici jos pe pământ, dar un infinit acolo sus unde sunt doriți. Strigătul lor îl putem înfunda aici jos, dar nu și acolo sus. De aceea mă rog la Dumnezeu să ne ierte, să ridice blestemul si acest păcat de moarte.

Iartă Dumnezeule fiecare mamă care și-a ucis pruncul, iartă fiecare tată care și-a împins soția spre acest păcat, iartă fiecare doctor care s-a lăcomit la bani pentru a ciopârți trupușorul unui copilaș fragil ca viața însăși. Iartă-ne Doamne și trimite un duh de pocăință, pentru a ne iubi copilașii și pentru a nu-i mai condamna la moarte. Distruge duhul de curvie de peste națiunea noastră prin care apar sarcini iresponsabile.

Dacă am ține o secundă de reculegere pentru fiecare copil român avortat, cât ar trebui să păstrăm tăcerea?

Le urez si eu “La mulți ani!” copiilor nenăscuți, dar acest “La mulți ani!” este pentru acolo sus unde lacrimi și răutate nu mai sunt.

Cu prețuire pentru adevărații părinți,
Toni Berbece