Skip to main content

Covid 19 ne va opri o vreme din autodistrugere

Prin faptul că s-au închis baruri, cluburi, bordeluri mulți oameni vor fi salvați de come alcoolice, de crime făcute la nervi și sub influența alcoolului, mai puțini teribiliști se vor sui beți la volan pentru a se duce din club acasă la 3 noaptea, mai puțini vor fi drogați fără voie prin băuturi servite în cluburi și mai puțini vor deveni clienți fideli ai dealer-ilor de droguri în urma unui consum din curiozitate cu prietenii.

Prin faptul că se vor închide clinici private, care făceau avorturi, de fapt vor fi salvați mai mulți copii decât “va reuși” acest virus să omoare. Mai multe femei nu-și vor putea face meseria pe centuri, în baruri și case de prostituție pentru că traficul se va reduce enorm de mult (clienții vor sta lângă femeile lor).

Prin faptul că se vor închide sălile de jocuri de noroc, enorm de multe vieți vor fi salvate, va scădea rata sinuciderii printre cei care ajungeau în pragul disperării din cauza datoriilor. Copiii și soțiile acestor jucători pătimași vor avea și ei pâine și bani de haine ca niciodată.

Prin faptul că se închid cluburile iubăreților colorați, spitalele vor fi mai ferite de infecții cu transmitere sexuală, iar prin faptul că se anulează paradele spurcăciunii mai puțin păcat va fi expus înaintea ochilor sfinți ai lui Dumnezeu, care privește pe întreg pământul.

Prin faptul că am fost trimiși acasă de la joburi vom avea mai mult timp pentru familie, pentru soții/soți și pentru copii. Vor fi mai puține divorțuri pentru că ce duce la divorț este lipsa de comunicare, iar copiii nu vor mai fi privați de iubire și atenție. Zilele acestea vor primi o doză zdravănă de atenție și iubire. Mă rog să descoperi ce frumoasă/frumos este partenerul tău și ce fericit e copilul tău când îi acorzi atenție.

Prin faptul că a apărut Covid, Guvernele vor avea mai puțin timp să inventeze războaie pentru a cuceri noi piețe de petrol, Isis cică fuge de Europa și nu mai are timp să planifice atacuri teroriste. Miliardele lumii nu se vor mai duce pe bombe, care omorau milioane de oameni anual, ci pe salvarea economiei și a oamenilor.

Prin faptul că a apărut Covid lumea e mai verde, nu se mai defrișează atât, nu se mai poluează atât, fabricile poluante se închid, natura respiră, pământul primește acea pauză de care are nevoie pentru a se regenera, suntem opriți din a ne distruge plămânii de un virus care ne face să înțelegem cât de important este să respiri. Lumea a muncit 7 din 7 când Dumnezeu ne-a chemat și la odihnă, a venit vremea să ne odihnim, chiar dacă am fost forțați să luăm o pauză.

Iată cum un virus va opri lumea din a se autodistruge. Cel puțin vom lupta cu toții cu un pericol real și nu vom crea noi pericole artificiale, prin care să ne facem rău. Să vedem și partea plină a paharului. Dintre om și Coronavirus, nu știu care este mai distructiv. Zilele acestea pământul va fi mai curat, din casele oamenilor se vor auzi mai multe rugăciuni decât înjurături, vor fi îndreptați mai mulți ochi spre Dumnezeu decât niciodată, mă rog să rămână așa…

Dumnezeu a oprit lumea, ea tace iar El vorbește. Ce vrea de fapt să ne spună este: Opriți-vă din a vă mai face rău, opriți-vă ca să nu vă opresc Eu!

Cu prețuire,

Toni Berbece