Skip to main content

Credeți că doar noi suntem scârbiți?

Mă rugam într-una din serile trecute profund pentru lumea aceasta, cu inima frântă si dezgustată de păcatul lumii. Scârbit fiind de faptul că multe companii mari și guverne aleargă să aprobe și să susțină desfrâul. Atunci am auzit glasul Duhului Sfânt în mintea mea spunându-mi: “Dacă voi care sunteți oameni, care încă sunteți sub incidența firii pământești de multe ori, care n-ați ajuns la desăvârșire, sunteți scârbiți de păcat, oare cât de scârbit este Dumnezeu Tatăl de starea de păcat a lumii?” M-am înfiorat știind cât de grave sunt aceste cuvinte.

Din păcate pământul nu va mai putea susține acest potop de desfrâu al lumii. Potirele de mâine ale lui Dumnezeu vor fi revărsate pe pământ peste națiuni. De pretutindeni strigă proorocii lui Hristos: “Pregătiți-vă pentru ce va veni, strângeți putere în vase pentru groaza care va urma si care va înnebuni lumea păcătoasă de durere si chin!”

Mă înfioară un verset din Apocalipsa care spune: “În acele zile, oamenii vor căuta moartea și n-o vor găsi; vor dori să moară și moartea va fugi de ei (Apocalipsa 9:6).” Da, așa va fi din păcate. Biblia e reală si ne învață că ce a fost va mai fi, însă generalizarea păcatului la nivel global, spurcarea pământului întreg prin păcat va aduce o pedeapsă globală a lumii. Oare va mai da Dumnezeu har si continuitate lumii? Sau va fi ultima curățire?

“Duhul și Mireasa strigă: “Vino, Doamne Isuse!”

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece