Skip to main content

Răspunsul la blestemul de a nu prinde Paștele

Acum ceva timp în urmă am fost într-un cartier al unui oraș din sudul României, iar o anumită doamnă, care nu a “prins” cine știe ce din ce am dăruit, ne-a blestemat să nu mai prindem Paștele. Așa de tare m-a ambiționat încât am zis că data viitoare cu ea începem împărțirea de daruri. Așa a si fost, acum am întâlnit-o si am binecuvântat-o de câteva ori, i-am strâns mâna cu căldură si i-am spus că Isus o iubește mult. A văzut în noi dragostea care răspunde la blestem cu binecuvântare, pentru că de fapt așa anihilăm blestemele, binecuvântând în schimb.

Am binecuvântat sute de persoane cu binecuvântări pământești, dar și cu rugăciuni. Ne-am rugat pentru oameni bolnavi de diferite boli cât si pentru oameni chinuiți de duhuri rele, așa cum ne spune Scriptura că făceau si Ucenicii în Numele lui Hristos. A fost minunat să vedem cum rugăciunea chiar are efect. Am văzut lacrimi de bucurie în urma binecuvântării oferite prin rugăciune. La sfârșit ne-a uimit un băiețel, care a primit o pereche de încălțăminte si care a venit după noi la mașini doar pentru a ne mulțimi si pentru a ne arată cât de fericit este că a fost încălțat.

Dacă doriți să ne susțineți pentru si mai multe eveniment de felul acesta puteți dona in contul Asociației noastre care-L proclamă pe Hristos prin bunătate si Scriptură.

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat.

Cu prețuire,
Toni Berbece si Misiunea Profides