Skip to main content

Creștine, de ce fugi de Hristos când lumea fuge spre El…

Acum două seri un bărbat condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a agresat sexual fiica a ales să intre în poarta Ambasadei Rusiei și apoi să își dea foc. Un bărbat care conducea “Asociația Tata”, apărând drepturile taților de a-si vedea copiii, el fiind un tată abuzator sexual. Pentru el planul Diavolului de a-l ucide în cel mai umilitor mod posibil a funcționat, dar pentru tine orice plan ar fi făcut nu va funcționa dacă te încrezi în Hristos. Zilnic cunosc oameni respectați în societate, cu reușite, cu averi și cariere, cu angajați și cu studii, cu lucruri pământești cu care s-ar putea lăuda, dar distruși de Satana prin curvii, divorțuri, alcool, droguri, depresii și gânduri de sinucidere. Iar concluzia este aceasta, dracii de nebunie pândesc pământul și tot mai mulți oameni vor cădea răpuși în plasa lor în cel mai umilitor mod posibil, dacă nu fug spre Dumnezeu.

Veștile care vor veni, războaiele care se vor mai porni, lipsurile care vor apărea, familiile distruse de preacurvii, mințile golite de siguranța lui Dumnezeu și tot stresul cotidian vor pune capac societății si vom vedea tot mai multă disperare. În tot acest timp oamenii vor alege să fugă spre Dumnezeu, să se adăpostească sub protectia lui Hristos si a Bisericii Lui vii, va veni poporul la El ca la ultima speranță pentru că chiar este. Însă tu care ai cunoscut bogăția Bisericii, a Scripturii, a rugăciunii de ce fugi de Hristos?

Când lumea fuge spre Biserică tu de ce fugi spre lume? Când lumea fuge de curvii și de beții, de hule și de materialismul ei pentru că n-a găsit împlinire în ele, tu de ce-L abandonezi pe Dumnezeu și fugi spre aceste gunoaie și nimicuri, de ce-L dai pe Hristos pe nimic când alții Îl caută disperați și nu-L găsesc? De aceea, în ziua disperării, ei îl vor găsi, iar tu nu-L vei mai simțit aproape dacă nu te întorci acum la El. Este vremea întoarcerii la Dumnezeu, este vremea în care Hristos strigă cum a strigat spre Ierusalim: “Veniți sub aripile mele precum puii sub aripile cloștii și nu veți fi vătămați de asupritor!” Dar auzi tu române această strigare a păcii? Sau fugi spre moarte crezând că e viață din belșug?

Ci prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece