Skip to main content

Curățiți prin suferință…

Pentru că în vremurile de liniște si pace ne-am permis să ucidem prunci nenăscuți cu sutele de mii la nivel planetar (doar in România 400 pe zi), vom plăti cu lacrimile care nu le-au curs acestor copilași, pentru că nu le-am permis să verse niciuna. Vom simți oasele lor zdrobite de clești dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu.

Pentru că în vremurile de liniște ne-am destrăbălat, bărbații pierzându-și “identitatea” și dansând spre păcat cum nici cele mai destrăbălate femei nu o fac, pentru că femeile și-au pierdut scopul pentru care au fost create și și-au “eliminat” datoria de femeie, vom cunoaște mânia lui Dumnezeu cum a spus Apostolul Pavel în Romani 1, însă poate că unii dintre noi mai au timp să se pună la adăpost înainte de aceste mari urgii.

Pentru că în vremurile de liniște și belșug nu L-am căutat pe Dumnezeu și principiile Sale, pentru că am drăcuit ca neam în vremuri bune mai mult decât atunci când sărăcia ne rodea stomacul, pentru că am fost mai spurcați la gură și la suflet când am fost binecuvântați de Dumnezeu decât atunci când poate ne mergea rău și poate nu vedeam îndurare în jur, pentru că n-am văzut vremurile de pace, de liniște și de chemare la El, pentru că nu am știut să-I mulțumim și pentru că am căutat demonii când Dumnezeu ne ocrotea cu îngerii Săi, de aceea vom cunoaște vremuri cum n-au mai fost pe pământ. Dar unii vor mai avea timp să se trezească și să se pună la adăpost. Vor veni vremuri apocaliptice în care se vor împlini cuvintele acestea: “În acele zile, oamenii vor căuta moartea și n-o vor găsi; vor dori să moară și moartea va fugi de ei” (Apocalipsa 9:6). Ești tu sub protecția lui Dumnezeu? “Stricații” pământului fac alianțe militare cu care îți promit pacea, dar și ei vor fugi ca șobolanii în ziua mâniei lui Dumnezeu. Tu intră în alianță cu Hristos și vei avea protecția Sa!

Uită-te la poza acestui om după aproximativ 40 de zile de război, groaza i se citește pe chip, să ne smerim și să învățăm din pățaniile altora. Ne rugăm pentru ei, dar degeaba dacă nu ne rugăm si pentru noi și nu ne împăcăm cu Cel ce ne poate aduce pacea și încă una veșnică!

Cu prețuire,
Toni Berbece