Skip to main content

Cu smerenie despre “Marșul Trufiei”

Nu mă rog să plouă azi ca să vă fugărească acasă, căci nu s-ar rezolva nimic, ci mă rog ca Hristos să vă spele păcate si pornirile păcătoase cu apa lui cea sfântă, să țâșnească peste voi izvor de viață, astfel încât să realizați păcatul distructiv în care Satana v-a târât sufletele si din păcate vreți să-i trageți si pe alții. Mă rog pentru o ploaie a bunul simț peste trupurile voastre, mă rog pentru o ploaie a pocăinței peste sufletele voastre, astfel încât să nu mai aveți nicio satisfacție în păcatele pe care Biblia le numește “scârboase”.

Nu mă rog să pice foc si pucioasa peste voi, ci mă rog să pice focul Duhului Sfânt si din voi să facă cei mai înfocați propovăduitori ai purității, ai credinței si ai lui Hristos. Mă rog să cadă peste voi un foc sfânt, care să vă facă cei mai înfocați familiști, să faceți copii, mulți copii, astfel încât să nu mai cereți cu disperare să-i luați pentru păcate pe cei pe care nu voi v-ați străduit nici să-i faceți, nici să-i hrăniți cu biberoane nici să-i înțărcați sau creșteți. Mă rog să fiți cei mai înfocați adepți ai iubirii care nu face rău aproapelui, nici sieși.

Nu, marșul vostru nu este despre familie, căci familia nu-i o invenție a omului să si-o abroge și să o modifice după bunul plac cine vrea, ci familia este un concert dumnezeiesc gândit din veșnicii, este uniunea sfânta între bărbat si femeie, după cum a zis Hristos: „Oare n-aţi citit că Ziditorul de la început i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască şi a zis: ‘De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de nevastă-sa, şi cei doi vor fi un singur trup (Matei 19:4-5)?” Ați amenințat că veți obține tot suportul politic pentru al vostru păcat, dar eu va spun ca atunci când veți Închide gurile tuturor nu, nu ați câștigat, ci atunci când ultimul Lot va ieși dintre voi, abia atunci va veni ceea ce Biblia ne-a spus că va veni. Până atunci poate mai salvam câțiva dintre voi pentru viață.

Nu uitați că vă iubim si ca vă dorim tot binele pe câte Hristos vi-l poate oferi. Doamne ajută!

P.S. În poza de mai jos e România pe care îmi doresc s-o promovez.

Cu prețuire pentru iubire,
Toni Berbece