Skip to main content

Cum mă atacă Diavolul si cum mă apără Dumnezeu…

Am văzut cu toții poza aceea cu rachetele trimise de “teroriști” si cum răspund rachetele evreilor lansate din acel sistem Iron Dom. Am realizat instantaneu că este o asemănare izbitoare între modul haotic și neeficient în care Diavolul ne atacă pe noi copiii lui Dumnezeu si cum răspunde Dumnezeu cu un plan perfect de apărare si cu o precizie chirurgicală.

Dacă citim în Scriptură momentele în care Diavolul s-a ridicat împotriva copiilor lui Dumnezeu vom vedea că de fiecare dată când aceștia s-au încrezut în El, Diavolul a fost umilit. Mă uit la modul în care egiptenii au fost umiliți si au sfârșit în mare, mă uit cum Haman a sfârșit pe spânzurătoarea ridicată pentru Mardoheu, iubitorul de Dumnezeu, iar poporul Esterei nu a fost afectat deloc de legea unui holocaust timpuriu.

Mă uit la Daniel cum stătea în groapa leilor ca într-o cușcă cu hamsteri, mă uit la cei trei tineri care au intrat în cuptorul de foc, foc care i-a ucis pe călăi, iar copiii Domnului erau acolo liniștiti ca într-o saună de relaxare, mă uit la toate izbăvirile pe care Dumnezeu le-a dat copiilor Săi. Atunci ție de ce îți este frică? Dumnezeu te va apăra cu o precizie extraordinară, îți va umili dușmanul, iar tu vei rămâne întărit în credință și plin de mulțumire față de Domnul tău.

“Voi sunteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu, prin credinţă, pentru mântuirea care este gata să fie descoperită în vremea de pe urmă. 6 În ea, voi vă bucuraţi nespus, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţin timp prin diferite încercări…” 1 Petru 1:5-6

Cu prețuire,

Toni Berbece