Skip to main content

Cum scăpăm de Irozii neamului românesc…

Suntem conduși de Irozi care ne “condamnă la moarte” bolnavii de cancer, 88% dintre acești bolnavi au murit din anul 2019 și până azi, pentru că și noi ca neam am uitat de Dumnezeu și mare parte din generația de azi se consideră “agnostică”. S-au umplut cataloagele din școli cu copii care se declară fără Dumnezeu, fără credință, fără Cruce și alergici la Scripturi, pentru că părinții lor sunt de fapt așa.

Suntem conduși de Irozi, care ne fură libertatea și ne bagă în case la ora 20:00, pentru că si noi am uitat forța rugăciunii, am uitat ce putere stă în rugăciune și am uitat că atunci când creștinii se roagă, îngerii Domnului ne mai scapă de câte un Irod și mai lărgește lațul de pe grumazul nostru ca neam (Fapte 8:23).

Suntem conduși de Irozi, care ne fură dreptul de a fi operați, de Irozi care își rezervă dreptul de a ne considera “neesențiali” așa vreo 30 de zile. Își rezervă când vor ei și cum vor ei “dreptul” de a ne arunca la groapa de gunoi a istoriei ca pe niște rebuturi cu scuza unei “plandemii”. Atâtea abuzuri ca în acești ani cred că nu s-au văzut nici în vreme de război.

Irozii aceștia au eșuat “ca stat” pentru că în doi ani noi nu ne-am smerit să strigăm spre Dumnezeu, ci tot de la ei am așteptat soluții, când ei erau de fapt preocupați de “ciolan”. Iar Biblia ne spune că blestemat este omul care îl dă deoparte pe Domnul pentru a se încrede în om (Ieremia 17:5).

Dacă ne-am smeri și ne-am aținti privirile spre Cer, am credință că Dumnezeu o să-i alunge cu tot cu planurile lor demonice, cu tot cu lipsa lor de înțelepciune și de măsuri abuzive, dacă strigăm spre Dumnezeu și ne lăsăm de curvii, necurății, ură, beții, avorturi, mândrie, minciună, furtișag și orice alt păcat, dacă îi cerem lui Hristos să ne spele, vom avea forța de a scoate din acest neam orice Irod, iar peste cei neprihăniți nu se va mai ridica niciun “Cezar” cu ifose de dumnezeu fals, ci doar oameni curați cu teamă de Dumnezeu și cu iubire de oameni. Sunteți gata să ne smerim înaintea lui Dumnezeu?

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece