Skip to main content

Luați-vă “haine groase”…

Gabriela, soția mea, s-a trezit tulburată tare de un vis, dar in același timp motivată de a se ruga. În acest vis se făcea că venise o persecuție peste creștinii autentici, care nu voiau să se compromită și să se supună noilor “standarde morale” ale societății care exclud puritatea și curăția lui Hristos. În vis se făcea că eram fugăriți de oameni “înarmați” și că era “iarnă”, mulți deja fuseseră “omorâți”, iar noi ne adunam în locuri ascunse pentru a ne hrăni din Scripturi, însă o persoană, care părea a fi un înger, ne-a spus să ne luam haine groase că vom avea nevoie de ele, vom fi pribegi în “iarna” acestei lumi..

Am înțeles din acest vis că presiunea morală va fi tot mai mare pentru cei care trăiesc cu neprihănire în Hristos, în aceste zile stricate sufletele ne vor fi tot mai chinuite de ce vedem și auzim, exact ca Lot în cetățile spurcate care au fost mistuite de mânia lui Dumnezeu. Lumea în care trăim este deja tot mai agresivă față de Biserică, față de creștini, față de drepturile acestora, ne vor acuza tot mai mult cum făcea Nero, că noi suntem oameni ai urii pentru că îi avertizăm că se aruncă în păcate nimicitoare. Ca să poată păcătui în voie și pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe Antichrist, va trebui să ne reducă pe noi tot mai mult la tăcere. Dar pentru că lucrarea lor de rătăcire trebuie definitivată, Biserica va fi luată din calea lor pentru a veni cele șapte urgii prin care curviile și vrăjitoriile lor vor fi pedepsite.

Așadar, luați-vă “haine groase”, iar aceste haine care ne țin fierbinți în credința sunt rugăciunea, postul, Scripturile, părtășia frățească și orice neprihănire. Înarmați-vă cu iubire, iubirea e o haină groasă, pentru că familiile sunt tot mai atacate, demoni de ură și dispreț se ridică din adânc în aceste vremuri ale sfârșitului, demoni care vor sfâșia familii, demoni care vor sfâșia multe inimi care nu stau în Hristos. Frații mei, înarmați-vă cu haine groase pentru că iarna lumii vine, iarna aceea a lepădării de credința anunțată de Hristos, înainte de sfârșitul tuturor lucrurilor, țineți-vă inima caldă de dor după Dumnezeu.

„Iată, Eu vin ca un hoţ. Ferice de cel ce veghează şi îşi păzeşte hainele ca să nu umble gol, şi oamenii să nu-i vadă ruşinea.“ – Apocalipsa 16:15

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece