Skip to main content

Nu vă temeți de cei ce ucid trupul…

Un austriac n-a venit în România la slujba de cununie a unei rude deoarece i-a fost frică să nu înceapă războiul și la noi. Văd groaza de un războiu fizic peste tot, se pun paie pe foc și se implică tot mai multe națiuni în acest război care parcă nu se mai stinge o dată, dar cel mai crunt război nu este cel în care îți poate fi ucis trupul, ci cel mai crunt este cel în care Diavolul îți câștigă sufletul pe veci pentru Iad. Biblia ne spune așa: “Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de Cel ce poate să piardă şi sufletul, şi trupul în gheenă (Matei 10:28).”

Mii de oameni mă întreabă dacă va fi Război Mondial, eu le spun că Războiul Mondial a început de mult si e un război pentru sufletele lor, Diavolul știe că mai are puțină vreme și va căuta chiar să ucidă la propriu milioane de oameni, pentru a nu le da șansa să fie mântuiți și să mai audă Cuvântul Salvării. Mor tineri cu miile acum într-un război care nu este al lor, mor cu vicii, curvii, violuri, cu vorbe de hulă, mor în beții pe front sau la concerte demonice, pentru că Diavolul știe că dacă le dă de lucru prin păcat vor fi prea ocupați să se mai gândească la veșnicie.

Nu vă temeți de gloanțele si bombele rusești, nu vă temeți de Războiul Mondial pământesc, ci de Războiul Mondial dintre Hristos și Diavolul în care miza este sufletul tău, dacă mori zdrobit de o bombă, dar ai sufletul mântuit n-ai pierdut absolut nimic, dar dacă mori neîmpăcat cu Hristos ești pierdut pe vesnicie. Moartea este doar o trecere, dar întrebarea este: “Unde treci?” Niciodată nu se va teme de un război pământesc cel care a câștigat războiul cu Diavolul!

Cu prețuire,
Toni Berbece