Skip to main content

Dacă nu ne smerim, cu toții vom pierde

Dragi medici, sunt vremuri in care trebuie să vă smeriți și să-I cereți lui Dumnezeu înțelepciune și pricepere în tratarea acestei boli. Auzim de peste tot că o doză nepotrivită de oxigen poate băga un om în comă, de aceea, cum doctorul Dănăilă spunea că intră în creierul fiecărui om pe care îl operează doar de mână cu Dumnezeu, așa și voi să nu administrați nicio perfuzie fără rugăciune. Cel ce ne-a creat corpurile știe orice tratament și vi-l poate insufla, cum i-a insuflat lui Mendeleev Tabelul Periodic.

Dragi politicieni, este vremea să vă smeriți și să recunoașteți că nu aveți soluții. Este vremea să lăsați certurile de partide, să lăsați vrajba, să scoateți dintre voi mândria, lăcomia și nedreptatea, să vă dați mână cu mână, să vă plecați capetele in rugăciune și să-I cereți lui Dumnezeu înțelepciune.

Biblia ne spune că cel mândru piere, iar cel smerit este înălțat. Tot Scriptura ne spune că cel lacom își distruge propria casă și că cel care-L neagă pe Dumnezeu și principiile Lui sfinte, ajunge nebun. De aceea smeriți-vă și Dumnezeu vă va da înțelepciunea lui Daniel, cel mai mare consilier a patru regi care au condus lumea.

Dragi oameni, este vremea să ne pocăim, iar pocăința nu e o rușine, ci o cinste. Nu va dispărea acest virus, care ne ia aerul până nu ne întoarcem cu fața spre Dumnezeul care ne-a dăruit plămânii. Este vremea să stingem televizoarele și telefoanele și să ne plecăm pe genunchi cu întreaga familie. Este vremea să închidem lucrurile care ne-au spurcat ochii și să ne uităm in Scriptură, este vremea să nu ne mai dăm trupurile păcatului pentru a obține protecția lui Dumnezeu, care poate poruncii molemei să se retragă.

Doamne ajută!
Cu prețuire, Toni Berbece