Skip to main content

Dacă nu te-a ucis, nu purta crucea…

Cea mai bună metoda de a purta o cruce nu este la gât, ci cu gâtul pus pe cruce. În creștinismul real nu e important neaparat să pui crucea pe credincios, ci credinciosul să fie pus pe cruce. Am văzut mulți cu cruci la gât si chiar cu cruci tatuate, însă ne fiind crucificați împreuna cu Hristos. Dacă n-ai crucificat curvia, beția, pofta rea, ura, furtul, dacă n-ai crucificat drăcuiala, blestemul, violența si orice alt păcat degeaba pui cruci pe tine.

În Iad pot ajunge oameni tapetați cu cruci sau cu o cruce la gât cât gura de canal, însă niciodată nu va ajunge în Iad un crestin crucificat împreuna cu Hristos după cum a zis Apostolul Pavel: “Am fost răstignit împreună cu Hristos şi trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine” (Galateni 2:20).

As vrea sa văd cruci peste tot, iubesc sa văd crucea, însă nu uitați că intr-o tară precum Grecia, unde vezi cruci la fiecare colț de drum, am văzut cruci puse până si pe drumuri pustii, intr-o tara plină de troițe, a fost votată destrăbălarea si ceea ce Biblia numește păcat scârbos. Așadar, degeaba punem cruci in intersecții dacă nu mai punem omeni crucificați împreuna cu Hristos in intersecțiile vieții, sa ne conducă. Paradoxul țării noastre este că vezi cruci peste tot, însă aproape de loc oameni morți față de păcate. Nu vă mai lăudați cu crucile, voi oameni morți în păcate, căci o cruce de lemn n-a speriat niciun drac, dar un om crucificat a pus pe fugă hoarde si legiuni de draci. Mă rog pentru o Românie creștină, nu doar cu simboluri creștine, dar pagână. Urmăm noi la testul suprem al credinței naționale, Grecia a căzut deja. Te aștept pe Național Arena pe 3 mai in Vinerea Mare când Hristos a fost crucificat să arați cât iubești creștinismul si valorile lui Hristos si cât îți place sa fii crucificat împreuna cu El pentru o viata nouă!

Cu prețuire,
Toni Berbece