Skip to main content

De ce a venit azi poliția…

Azi am fost într-un sat din Iași cu cele 9 dube pline de hrană și haine, unde înainte de a le împarți am început să le cânt despre Hristos și să le vorbesc despre Fericirile pe care El ni le-a prezentat în Matei 5. Dar între timp a apărut un “preot” care mi-a oprit cuvântarea și a început să ne facă lupi. Voluntarii mei l-au înconjurat să-l protejeze pentru că sătenii erau supărați pe el că ne-au intrerupt, alor mei le era teamă să nu-i facă lui rău, deoarece oamenii aceștia de trei ani de zile sunt îmbrăcați, hrăniți si chiar li s-au făcut case multora prin Misiunea Profides.

Tot “preotul” a chemat și poliția, fiind acuzați că facem “prozelitism”, deși întotdeauna am îndemnat oamenii să meargă la Biserică fără a le zice la care. De sute de ori le-am adus de toate si le-am zis doar: “Hristos vă iubește, de la el sunt toate bunurile!” În toate localitățile in care am fost am făcut bine fără a ne uita la etichetele religioase, sunt si zone de musulmani in care mergem si facem bine pentru că bunătatea Domnului este pentru toată lumea. Bineînțeles că poliția nu a găsit nimic în neregulă la noi, chiar se simțeau stânjeniți de situație și că ne-au întrerupt din împărțitul bunurilor. Chiar si primarul ne-a luat apărarea și ne-a dat dreptate, iar când a fost întrebat dacă ne-a dat autorizație a răspuns: “Dar ce preot a avut nevoie vreodată de autorizație ca să dea de pomană?”

Concluzia este că îmi doresc ca preoții si pastorii să nu se mai bată pe “oi”, ci să le facă bine, să îmbrace pe cel gol, sa hrănească pe cel flamand și să viziteze pe cel bolnav sau închis in temnița. Nu vă mai zic că un voluntar de la noi a fost făcut satanist pentru că are tatuaje, la care voluntarul a răspuns că el a ajuns în închisoare si într-o stare deplorabilă pentru că “Biserica” aceasta instituționalizată n-a făcut nimic pentru el, însă acum l-a găsit pe Hristos care i-a schimbat viata. M-a durut sa văd cum un om schimbat de sângele Mântuitorului a fost făcut satanist doar că are niște tatuaje pe el.

Așadar, religia fără Hristos este agresivă, obraznică, acuzatoare, egoistă și practic o organizație omenească stricată și explotatoare, dar unde este Hristos oamenii sunt slujiți, îngrijiți si conduși prin El spre Cer. Tu ce alegi? O religie stearpă, despre care nu știi nimic, care îți dă voie să zaci în păcate doar pentru o taxă plătită la botez, nunta sau înmormântare sau o credința vie plină de cunoștirea lui Hristos și plină de fapte neprihănite? Lasă-te mințit că ești bine în curvii, beții și indiferenta față de Scripturi si vei ajunge în Iad, primește adevarul Scripturii, urmează-l și vei ajunge în Rai.

Cu prețuire,
Toni Berbece