Skip to main content

În fața unei femei fericite…

În fața unei femei fericite stă un bărbat atent la ce vorbește. Dușmanul femeii tale de multe ori se află în vârful limbii tale, de multe ori cuvintele pe care le spui sau pe care nu le spui sunt hoții care o jefuiesc de iubire, de atenție și de încurajare. Femeia a fost numită de Adam “Viață”, iar de atunci ea e obișnuită să fie alintată, răsfățată, ridicată prin cuvinte de genul. Tu ca bărbat ești primul protector sau dușman al soției tale. Ce vrei să fii?

În fața unei femei fericite stă un bărbat care a înțeles că trebuie să fie preot în casa lui, să-și protejeze femeia de orice atac văzut sau nevăzut. Un bărbat puternic este cel care se pleacă des pe genunchi, acela știe sa ierte, să rabde, să răspundă cu blândețe față de toți oamenii și în același timp știe să țină piept oricărui duh obraznic care îi atacă familia sau pe semeni. Bărbații puternici nu sunt cei care strâng pumnii și scrâșnesc din dinți, nu mușchii si tatuajele ne fac fioroși, ci o credință de neclintit chiar dacă se găsește într-un trup firav.

În fața unei femei fericite stă un bărbat care a înțeles că familia se poartă în doi, că și bărbații fac lapte la biberon la 3 dimineața, că si bărbații spală vase sau hainele copiilor la chiuveta când e o urgentă sau să curețe măcar niște cartofi. Familiile fericite sunt cele care se roagă împreuna, citesc Scripturile, educă copiii împreună, fac treburile casei împreună si care merg spre Cer doar împreună.

Cu prețuire,
Toni și Gabriela Berbece