Skip to main content

“Nebunia” celor fără Dumnezeu continuă…

Un copil din Austria a fost ținut 15 minunte în ger pentru a da un examen deoarece profesorul nu a luat în calcul scutirea lui de a nu purta mască. Astăzi e un întreg scandal, școala fiind dată în judecată de către părinți, iar Direcțiunea se scuză că examenul era “opțional” iar examenul a durat doar 15 minute. Tu ți-ai ține copilul la -1 grad să dea un examen? Ce putere de concentrare poate avea în aceste condiții un copil? Oare cum putea scrie mânuță acelui copil înghețat?

Austria devine astfel o țară care este un model de “dictatură sanitară” unde sunt invitați să se mute toți “obsedații după reguli”, un “rai al corecților politici”, un loc în care milioane de voci sunt de acord cu astfel de tratamente inumane față de copii. Totul începe cu astfel de acțiuni lipsite de inimă. Fac apel către toți românii aflați în poziții de a aplica sau de a aproba astfel de reguli absurde, nu uitați că pentru astfel de decizii veți fi judecați atât pe pământ cât și în cer. Domnul David, președintele unei Europe “nebune” n-a apucat nici să-și termine mandatul, sfârșind răpus de tratamentele impuse altora.

Când regulile sunt mai importante decât iubirea de semeni, când regulile devin o religie, iar iubirea de oameni o crimă, atunci ne dăm seama că am ajuns la fel ca fariseii, care L-au răstignit pe Hristos. La ei striga Hristos “pui de năpârci și morminte văruite”, pentru că ei călcau în picioare proprii semeni pentru niște reguli absurde, care nu mai slujeau nimănui. Deși s-a demonstrat că mare parte a măsurile lor sunt un eșec total, inclusiv unele “medicamente” impuse la modul general, fără a se ține cont de organismul fiecărui, cu toate acestea țin mortiș să își implementeze “nebunia” de care ne-am scârbit cu toții. Mă rog ca România să fie scăpată de astfel de minți obsedate după control, mă rog ca România să devină o oază a libertății, pentru că prea am fost conduși de “minți diabolice”, care s-au grăbit să ne vândă și să ne sclavageasca. Nouă românilor ne-a ajuns, dacă occidentul vrea robie să se ducă spre robie, nouă nu ne mai trebuie, pentru că abia ce am scăpat de una destul de lungă, chiar nu ne este dor. Doamne, ferește-ne!

Cu prețuire pentru libertate,
Toni Berbece