Skip to main content

De ce stați si priviți spre Cer?

“De ce staţi şi vă uitaţi spre cer (Fapte 1:11)?” I-a întrebat îngerii pe ucenicii care priveau spre cer după înălțarea lui Hristos. Acelasi lucru suntem întrebați si noi astăzi: De ce stam degeaba și ne uitam spre cer, așteptând sa fim luați si noi, când avem atât de multă treaba? De ce ne-am pus armele luminii in cuiele Bisericilor noastre bine ferecate, când afara mor tineri incendiați din cauza jocurilor de noroc (mi-au șters ieri articolul despre acest pericol). De ce stam degeaba si ne uitam la Cer, ca si când ni s-ar fi terminat treaba, când in România sunt omorâți 400 de copii nevinovați pe zi, din cauza curviei si preacurviei, a lăcomiei si confortului, sarcinile nedorite fiind eliminate ca si când ar fi niște negi.

De ce stam degeaba ca si când ne-am terminat treaba, când cu fondurile unor tari străine sunt sponsorizate lucrăturile diavolului din România, care vor să momeasca cu bani “securiști ai stricăciunii” care sa vâneze “încălcarea” drepturilor unora de a ne spurca grădinițele, școlile, liceele, guvernele, Bisericile si întreaga societate. Au libertatea de a face ce vor cu trupurile lor, însă sa lase trupurile copiilor noștri in pace. Oare stăm cu mâinile în sân în timp ce ei luptă sa fure inocenta copiilor noștri, transformându-i în destrăbălați fără scrupule si rușine? De ce stam, când suntem înghițiți de necurăție din toate părțile?

De ce stăm închiși în fortărețele noastre unde credem că nu vom fi atinși de atacurile lor? Vor intra curând după noi, dacă noi nu ieșim la ei cu Evanghelia Păcii si a Curăției. Ne vor transforma Slujbele în Cuvântări moarte, fricoase si aprobatoare pentru necurăția lor, dacă noi nu le transformam mințile în locuri ale neprihănirii. Biserica n-a fost lăsată in defensiva de către Hristos Cel înălțat, ci în cea mai mare ofensiva a istoriei, o ofensiva care să calce orice diavol pe cap, Biserica e făcută să simtă sub călcâie trosnet de “țeasta demonica” și nu să scrâșnească din dinți a pagubă. Nu mai sta Biserică, căci ai o singura variantă, cucerește ca să nu fi cucerită!

Hristos s-a înălțat!
Cu prețuire,
Toni Berbece