Skip to main content

De ce urăște Diavolul așa de mult copiii

O mămica șocată de atentatul care a avut loc în Texas în urma căruia mai mulți copii au fost executați de un tânăr de 18 ani, care și-a luat armă chiar de ziua lui, m-a întrebat de ce urăște Diavolul așa de tare copiii? Da, Diavolul urăște foarte tare copiii pentru că fiecare copil vine în lume cu un destin trasat de Dumnezeu, anume acela de a zdrobi capul oricărui demon pe care-l întâlnește. Iar Diavolul știe că un copil în minus înseamnă mai putine țeste de drac distruse înainte de vreme.

Dumnezeu i-a spus femeii că sămânța ei va zdrobi capul Șarpelui, iar prin Hristos, omul sfințit de El, face asta zilnic. Însă mai grav este dacă Diavolul reușește să pervertească mințile copiilor pentru că a câștigat nu doar soldați ai lui Dumnezeu în minus, ci a câștigat chiar soldați pentru tabara lui demonică în plus. De aceea sunt vânate desenele, cântecele, grădinițele și școlile lor cu toate mizeriile și obscenităților posibile. De aceea adulți conduși demonic intră fie cu o armă și execută copii pentru a reduce numărul celor neprihăniți și pentru a străpunge cu durere și traumă inimile părinților, fie pătrund cu ideologii drăcești prin care le spurcă mințile, ambele situații sunt la fel de grave.

La fel de vinovați ca cei care pătrund cu “arma ideologiei” demonice printre copii suntem si noi părinții când ne abandonăm copiii cu o “armă” periculoasă în mâini, iar aceasta se numește telefon, care este o “armă” care poate fi scăpată de sub control și cu care copiii își pot “împușca” mințile cu pornografie, gunoaie, prostii și nimicuri. Apoi ne mirăm că își pierd virginitatea la 12 ani și că fetele au avorturi de la 14 ani, ne miram că sunt iubitori de plăceri și obraznici, atrași de vrăjitorii și ocultism, nesimțiți și vulgari și de necontrolat de la vârste fragede. De ce? Pentru că o mai spun încă o dată, le dăm o “armă” pe mâini cu care își fac rău zilnic, iar arma e internetul. Dacă nu controlăm timpul lor petrecut pe telefoane, dacă nu controlăm cât mai putem ceea ce consumă, dacă nu le întipărim principii și disciplină, vor crește ca niște marionete ale Diavolului și nu ca sfinți ai lui Hristos. Copilul tău are Biblia lui? O citește? Ai control asupra lui? Îi pui frâu la cât stă pe jocuri și pe telefon? Are o viață disciplinată sau e lăsat necontrolat?

“Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” – Proverbe 22:6

Cu prețuire,
Toni Berbece