Skip to main content

De la Cel care a zis: „Lăsați copiii să vină la Mine!”, la cel care îi calcă cu camionul

Lumina ochilor noștri sunt copiii. Nimic nu e mai important decât aceștia. Nimic nu ne doare mai tare decât răul care li se întâmplă lor. Dumnezeu când ne-a proiectat a pus în noi o dragoste pentru copiii care întrece orice altă dragoste. Nopțile nedormite nu sunt un chin, ci o mare onoare; banii cheltuiți pentru copiii nu sunt o risipă, ci cea mai bună investiție și lista poate continua.

Cristos deși nu s-a căsătorit și nu a avut copii, pentru că rolul Lui a fost și este acela de a salva omenirea de păcat, totuși și-a arătat inima de Creator pentru noi oamenii și pentru copiii noștri. Niște copii au fost aduși de mamele lor pentru a fi binecuvântați de Cristos, care era în mijlocul unei predici. Ucenicii au îndepărtat acele femei cu copii, însă Cristos s-a oprit și a rostit cea mai celebră frază cu privire la educarea și creșterea copiiilor: Lăsați copiii să vină la Mine!” Cu alte cuvinte: ”Nu există o educare sănătoasă fără Cristos!”.

Richard Wurmbrand ne spune că acest „lăsați” este același verb întâlnit și în pilda neghinei când proprietarul țarinei în care se plantase neghină a spus: ”Lăsați-o să crească!” Cu alte cuvinte chiar dacă copiii pot fi supărători ca și neghina în grâu, chiar dacă par să ne încurce programele noastre extra sofisticate și mult prea importante, totuși trebuie să-i lăsăm să roiască printre noi pentru că de ei se va lipi ceva, se va lipi Cristos. Dacă duminica când toată lumea merge la Biserică copii sunt lăsați acasă la desene, atunci vor ajunge niște monstruleți cum văd ei în desene, pentru că acum desenele nu mai sunt ce au fost, ci doar imagini denaturate cu personaje denaturate și vulgare în port și vorbă.

Din Biblie poți învăța doar că aceste ființe gingașe, copiii, sunt doar pentru a fi iubite prin acordare de maximă atenție. Nu-i poți maltrata, nu-i poți transforma în arme de război cum am auzit chiar azi că un tânăr afgan de 17 ani, spălat pe creier de o religie demonică, a intrat cu un topor în tren și a măcelărit vreo 21 de oamnei. Acest tânăr nu a învățat să facă asta cu o zi înainte, ci din fragedă pruncie a fost învățat să urască. Diavolul vrea să transforme copiii noștri în arme de distrugere și nimic nu-L doare mai tare pe Dumnezeu și pe un părinte decât acest lucru.

Am citit că extremiștii ăștia au tabere de spălare pe creier a copiilor. Îi pune zilnic să învețe versete despre ”războiul sfânt” și despre uciderea infidelor. Cine nu învață și nu face față este bătut cu nuiele și maltratat. De acolo acești copii nu ies altceva decât niște robi ai urii și ai diavolului. Rugați-vă pentru ca această înaintare a împărăției satanei să fie stopată. Rugați-vă ca oriunde aceste tabere există să fie distruse. Rugați-vă pentru acești copilași rupți de părinți despre care nu veți afla la știri. Rugați-vă!

Dacă noi nu ne creștem copiii în frică de Dumnezeu și cu principiile dragostei pe care le găsim în Scriptură, îi va crește altul cu principiile urii pe care le găsesc peste tot pe internet și pe stradă. Lumina pe care o punem în inimile copiilor acasă trebuie să fie mai mare decât întunericul pe care-l vor întâlni în viață pe unde vor merge ei.

Cumpărați-le astăzi o Biblie și nu-și vor mai cumpăra ei mâine arme!

La Nice, acel terorist de origine tunisiană, a intrat fără milă într-o mulțime împrăștiată pe o rază de km și i-a secerat ca pe spice fără să-i pese că mare parte din victime erau copii care venise cu părinții să vadă un foc de artificii. Dacă L-ar fi cunoscut pe Cel care iubește așa de mult copiii, și dacă ar fi auzit de bunătatea Lui înainte ca inima să-i fie împietrită de diavol, cu siguranță nu ar fi putut să arunce nici cu o piatră darămite să intre cu camionul în ei.
Rămâneți lângă Cristos că nicăieri nu-i mai bine!

Cu prețuire,
Toni Berbece