Skip to main content

De trei ani mă rog…

De trei ani mă rog împotriva rețelelor de proxeneți. După trei ani văd că se mișcă ceva. Este dată pe față o mică frântură din durerea fără margini a fetelor răpite pentru “produs” de către rețele care sunt stoarse de bani chiar de unii dintre “oamenii legii” (nu sunt presupuneri, ci dovezi aflate în curs de judecare). Adesea am încercat să-mi imaginez durerea și groaza pe care mii de fete crescute de noi românii le experimentează anual atunci când sunt răpite de acasă de cefoși tatuați, de “gigolo” gelați sau moși libidinoși și fără nicio fărâmă de iubire față de semeni, ci doar cu iubire față de bani.

Dar, cu durere zic, nu mai e nevoie să-mi imaginez ca să simt ce simte o fată răpită, fie ca să fie violată de un demonizat, fie ca să fie vândută zilnic la zeci de bărbați. Dumnezeu ne-a făcut să auzim propria noastră răutate ca neam… Prin apelurile Alexandrei la 112 am auzit fiecare român în parte disperarea care ar trebui să ne facă să dăm o lege cu pedeapsa la moarte a tuturor celor care răpesc ca să vândă sufletele și trupurile acestea fragede și pure. În poporul evreu exista pedeapsa aceasta. Oricine fura un om ca să-l vândă (nu mai vorbim de vândut pentru sex) era ucis fără drept de apel. Legi cât mai dure pentru acești monștri, asta e soluția, cum zice Scriptura “ca să scoatem răul din mijlocul nostru”. Iar noi să sancționăm și să condamnăm civic orice practică de genul de la videochat până la prostituția din saloane de masaj erotic și de la colț de stradă sau de pe centură.

Dacă apelurile Alexandrei ne-au stors mii de lacrimi, mii de oftaturi, dacă au scos la iveală umanul care mai există în acest popor atunci haideți dragi cetățeni, dragi politicieni, dragi procurori, dragi polițiști să luptăm cu proxenetismul care e mai rău decât orice crimă odioasă, pentru că ucide lent un om mai chinuitor decât orice metodă de tortură barbară, iar ținta lor sunt fetel neamului nostru. Lașitatea, lăcomia și lehamitea noastră ne ucid copiii! Haideți să spunem stop exportului de fete din România!

Roagă-te pentru România, rugăciunea va scoate la lumină orice colț întunecat al acestei națiuni, iar cu ajutorul lui Dumnezeu vom face curat!

Cu durere, dar cu respect pentru voi oamenii de bine,

Toni Berbece