Skip to main content

Întâlnire surpriză

În drum spre o tabără din Cluj, în aeroport, l-am întâlnit pe Smiley. Mi-am făcut curaj să-l abordez și să-i dau cartea “Viața, un cântec de laudă”. Am purtat preț de câteva minute o discuție constructivă despre Dumnezeu, muzică și credință. M-am bucurat când, după ce i-am spus că eu compun și cânt pe teme morale și despre relația cu Dumnezeu, răspunsul lui prompt a fost: “Și eu!”

În discuție am amintit un vers dintr-unul din cântecele lui “și vom fi judecați după fapte”, vers sub care trebuie să ne trăim cu toții anii, știind, așa cum spune Eclesiastul, că putem face multe în viața aceasta, dar să nu uităm că pentru tot ce vom face există și un ecou în eternitate. Fie ca faptele noastre să fie făcute sub acest raționament, cum că în cele din urmă vom fi aduși înaintea lui Dumnezeu, iar Cristos va fi singura noastră scăpare, Cel prin care am făcut binele pe pământ și în care ne-am pus speranța vieții de apoi, El prietenul și salvatorul oamenilor.

I-am promis că mă rog pentru el și dacă vreodată va avea nevoie de cineva care să-i fie alături în vreo problemă pe care o aduce înaintea lui Dumnezeu va putea conta pe ajutorul nostru, al creștinilor care iubim rugăciunea și mijlocirea pentru alții.

Fii binecuvântat, Smiley!