Skip to main content

Demonii obișnuiți cu tămâia…

Fiii lui Eli tămâiau în fiecare zi, făceau slujba ca niște preoți ce păreau impecabili, știau toate ritualurile pe de rost, știau si Legea, judecau poporul după Scriptură, însă viața lor era mizerabilă chiar in mijlocul Cortului Întâlnirii, Sanctuarul Sfânt al evreilor, căci acești fii curveau cu femeile care îngrijeau de Cort. Practic era un bordel cu mixtură de tămâie. Unii draci nu fug de tămâie si nici de locurile sfinte, ci dacă găsesc oamenii potriviți, manifesta demonismul cras chiar în locurile care ar trebui să fie sfinte. E plină România de ipocrizia aceasta a curviei, tot aud de moda asta de a vizita Muntele Athos, chiar o cunoștință care se îndeletnicește cu multe forme de curvie merge o data pe an la Athos ca intr-o excursie de zici că o data pe an se spală păcatele ca mai apoi să o ia de la zero. Vizita la Muntele Athos fără lepădarea de păcat e ipocrizie si lăudăroșie religioasă fără putere, formă fără fond!

Fiii lui Aaron știau ritualurile pe de rost, moștenise preoția de la tatăl lor, practicau totul impecabil, însă într-o zi au îndrăznit să bea alcool si să intre amețiți să facă slujba. Au tămâiat sub aburii alcoolului, motiv pentru care au fost arși de vii, iar mai apoi Dumnezeu a dat această lege ca preoții să nu bea alcool. Mă uit azi la un “creștinism” în care de la parastase până la nunți si botezuri alcoolul este licoarea care se bea chiar sub sau după “binecuvântarea” unor preoți care o “degusta” din belșug. Vă anunț cu toată încrederea că aceasta credința creștina n-are treaba cu tonele voastre de alcool. Știu că ați ajuns să numiți sectant pe oricine vă spune acest lucru din Scripturi, însă nu-mi pasa de etichetele voastre batjocoritoare. Nu i-am văzut pe Apostolii din Scriptură bând băuturi alcoolice, in schimb i-am văzut pe Noe si Lot bând iar istoria lor nu s-a terminat onorabil.

Fiii preoților din Templu, de pe vremea lui Hristos cunoșteau foarte bine ritualurile, tămâiau si ei si făceau toate cele ca la carte, însă iubeau banii veniți din taxele pe ritualuri si de acolo s-a creat un “sistem mafiot”, care L-a răstignit pe Hristos. Interesant este că unii dintre cei ce se proclamă urmașii lui Hristos si unicii moștenitori ai harului au construit același sistem mafiot de stoarcere a credincioșilor de bani pentru interese meschine. Hristos n-a venit să dea harul pe bani, nici slujirea pe lovele, ci fiecare slujitor să trăiască din Evanghelie, dar fără a stoarce văduva, orfanul sau săracul. Când iubirea de bani înlocuiește iubirea de semeni, atunci nu mai vorbim despre Biserica.

P.S. Pentru mai multe despre acest subiect te aștept diseară la RomExpo, Pavilion C2, Biserica Profides

Cu prețuire,
Toni Berbece