Skip to main content

Despre atei

Ateul este ca și copilul care primește bani de la Zâna Măseluță și cadouțe de la Moș Crăciun și bazându-se pe aceștia renunță la părinți.

Ateul este ca acel copil obraznic care-și ceartă părinții pentru că i-au dat bani de buzunar cu care el și-a luat țigări, alcool și droguri, motiv pentru care s-a îmbolnăvit. În lume peste 80% din cancerul existent este produs de om prin alimentație, vicii etc. Mamele care fumează și beau când sunt însărcinate și apoi îl trag pe Dumnezeu la răspundere pentru bolile copiilor sunt cele mai ipocrite imagini.

Ateul respiră aerul lui Dumnezeu, merge pe pământul lui Dumnezeu, bea apa lui Dumnezeu, mănâncă ce Dumnezeu face să crească și în loc de “mulțumesc” spune: “toate sunt o întâmplare”. E ca și cum ai crede că la un restaurant mâncarea a crescut singură în farfurie doar pentru că nu vezi bucătarul.

Ateul este atât de ignorant încât crede că totul a apărut la întâmplare și că legile naturii, care fac lumea asta să funcționeze ca un ceas elvețian, au apărut după o explozie, când în casa lui nici măcar ciorapii nu se spală singuri, iar noi avem în noi rinichii și ficatul care-ți “spală” organismul, inima care pompează sânge, plămânii care respira si multe altele care funcționează fără să le programezi, pentru că El le-a programat să o facă pe gratis.

În casa ta cineva trebuie să ducă gunoiul, cineva calcă hainele, cineva gătește, cineva dă cu aspiratorul, cineva plătește facturile, iar apoi zici că globul acesta funcționează la întâmplate. Nu, El este Stăpânul care poruncește apei să se evapore, norilor să plouă, mării să stea unde-i e locul, pământului să nu se clatine, vulcanilor să nu erupă, semințelor să germineze, etc.

Așadar, ateul are un singur motiv să spună că nu există Dumnezeu, iar acel motiv este foamea lui de a trăi fără regulile moralei, fără regulile respectului de sine și a celorlalți, ateul vrea să trăiască într-o lume perfectă, care ascultă de legile lui Dumnezeu, pe când el să fie fără lege, ca un copil rebel care vrea casă, masă și bani de buzunar, dar fără nicio responsabilitate și fără să facă cinste părinților. Iar mai presus de orice caută să evite judecata și consecințele faptelor sale, ceea ce nu se poate.

Este o iluzie că fără Dumnezeu poți face bine, de aceea David spune că cei care zic că nu există Dumnezeu innebunesc după felul lumii acesteia și fac doar rău. Stricăciunea începe o dată cu negarea lui Dumnezeu.

Nu fi ateu, fii din Dumnezeu!