Skip to main content

Devotamentul orb față de un sistem “malefic”

Albert Speer a ajuns Ministrul Înarmării in regimul lui Hitler după ce “liderul suprem” “l-a eliminat” pe cel dinainte. Speer avea misiunea de a “împrospăta” înarmarea armatei demonice pe sfârșit de război. În cartea sa intitulată “Statul deținuților”, acest “maestru al morții” povestește că s-a folosit în manipularea sa a sute de mii de tehnicieni si oameni de știință de ceea ce a numit “devotamentul orb” si plin de entuziasm ascuns în spatele “anonimatului”. Toți credeau că faptele lor vor fi ascunse în istorie și că nu vor plăti pentru ororile făcute. La fel cum mulți astăzi cred că nedreptățile lor vor fi ascunse sub anonimat sau sub ideea că toți au făcut la fel.

Atunci se înghesuiau Daimler Benz și Mercedes să propună bombardiere transatlantice, iar BMW propunea un avion cu reacție in care pilotul sa stea cu fața in jos si să suporte forte de 14 G și nu de doar 9 G, slavă Domnului că așa ceva n-a fost posibil (directorii de atunci au plătit scump servilismul lor). Nu mai vorbim de IG Farben (a patra cea mai mare companie din lume), fabrică care a folosit 300.000 de mii de prizonieri din care 30.000 au fost uciși prin muncă sau alte forme, nu la voia întâmplării fabrica întinsă pe 20 de km pătrați era poziționată lângă Auschwitz. Iată ce ușor poți face coloși ai națiunii să-ți urmeze planurile imorale, dacă le arunci un “os” sau dacă le promiți confort. Sub ideea “mai bine să plângă mama lor decât a noastră” mulți au devenit călăii lumii.

Oare nu există si azi acești demoni de orbire morală peste lume? Oare nu-i vedem și pe ai noștri transformând țări întregi în “State de deținuți”? Oare nu-i vedem si pe cei de azi, la 70 de ani distanță cum cu o orbire și cu un entuziasm demonic sunt încolonați în împlinirea unui plan de a subjuga oamenii liberi și de a-i ștanța pe toți cu un cod, iar cine nu se supune să fie exclus din societate si condamnat fie la incapacitatea de a-și câștiga pâinea sau de a-și continua studiile sau chiar de a-și hrăni sufletul într-o Biserică? Nu fii un Albert Speer, ci un Albert Einstein, care a refuzat semnarea Manifestului Fulda prin care toți oamenii de știință se dedicau “armatei naziste”. Nu ignora ce se întâmplă acum, cum instituții majore din SUA (precum Fundația Rockefeller) au ignorat derapajele lui Hitler si au continuat să sponsorizeze “cercetări naziste folosite împotriva umanității mai apoi”. Tot printr-o “cercetare” sponsorizată de guverne acest “virus” a ajuns modificat si mai ucigaș de zeci de ori… Cu ce scop?

De luni, 22 Noiembrie, Grecia intra sub “asediu” si nici în Biserică nu mai intri fără un cod. În Olanda sunt revolte de strada din cauza restricțiilor tot mai aspre deși 72,3 % sunt inserați. Oameni realizează că sunt înșelați. Ce-i asta? Oare nu o orbire sub care Diavolul a tras aproape toată planeta? Nu suntem încă în era descrisă mai sus, dar ne îndreptam spre ea rapid. De ce? Cine-i va mai opri! Aceeași răutate e in oameni, așteaptă doar o scânteie pentru a fi declanșată. Oare de data aceasta chiar vine Hristos să pună capăt unei lumi nedrepte?

Pe baricade pentru adevăr,
Toni Berbece