Skip to main content

“Tati, pentru ce sunt gardurile acestea?”

Am fost în hipermarket, iar încă de la intrare un paznic cu o vorbă rece, ca si cum ne-ar fi condus spre ușa unei temnițe, ne-a spus: “Ăia fără cod prin dreapta!” Mi s-a pus un gol în suflet, noi cei veniți la cumpărături fără coduri am luat-o prin dreapta ca o turmă. Băiatul meu m-a întrebat pentru ce sunt gardurile și de ce suntem separați unii de alții? De ce poți intra intr-un magazin cu sute de oameni și să stai la cozi cu zeci de oameni băgați unii în alții, dar nu poți intra în același magazin în locuri unde sunt doar doi oameni, gen să-ți plătești telefonul sau să lași în 2 minute un costum la curățătorie? Fii-miu de 9 ani a realizat imediat stupiditatea și lipsa logicii din spatele acestor măsuri abuzive care țin de ceva vreme.

Ne-au spus la început că boala trece dacă purtăm măști și ne iau temperatura, ne-au spus că boala trece dacă stăm izolați în case, ne-au spus că boala trece dacă renunțăm la vacanțe și călătorim așa “mai pe lângă casă”, ne-au spus că boala trece dacă ne inserăm, dar vedem cum țări “inserate” 70% se confrunta cu revolte groaznice si cu noi valuri de boală mai grave ca înainte. Ce să mai credem? Oare nu am ajuns la cuvintele lui Mencken care spuneau: “Dorința de a salva lumea este de cele mai multe ori o dorință falsă în spatele căreia se ascunde dorința de a o controla”.

Și vă mai spun ceva, ați observat că de fapt țările cele mai dedate la păcat și nedreptate azi aplică cele mai drastice măsuri? Olanda, țara aceea cu prostituate în vitrine, în care se dădeau vouchere la servicii destrăbălate dacă te inserai, azi trece prin “revoluție”, efectiv populația e sub jug, deși i s-a promis libertare pentru obediență. Țara care avea liber la droguri si prostituate, azi nu e liberă să iasă din casă oricum. Australia, țara în care Israel Folau, jucătorul de rugby, care a fost dat afară de la națională și care a fost aspru sancționat pentru niște versete din Biblie care taxau păcatul, azi vedem acolo cea mai cruntă “dictatură sanitară”. Austria, țara unde trecerile de pietoni sunt colorate, țara unde până și semafoarele susțin o “ideologie a destrăbălării”, iat-o sub asediu, deși peste 70% sunt “imunizați artificial”. Exemplele pot continua. Pentru că acolo unde păcatul stăpânește peste națiune, vedem cum foarte ușor își face loc o “dictatura drăcească” de “arestare a libertății”. Oare România se va smeri pentru păcatele ei ca această “dictatura” să se oprească? Să ne rugăm ca ai noștri politicieni să nu-și arunce propriata țară sub jugul robiei!

Doamne ajuta!
Pe baricade pentru adevăr,
Toni Berbece