Skip to main content

Dragă și chinuită Germanie,

Dragă Germanie, nu mă rog de azi pentru tine, nu mă rog de acum de când te-am văzut lovită de viitură si cum îți numeri morții, mă rog pentru tine de când am văzut că lupți contra lui Dumnezeu prin păcat. Nu zic că națiunea în care sunt eu este sfântă, e la fel sau poate chiar mai păcătoasă si știu că toți vom plăti prețul pe rând sau chiar toți de o dată pentru răzvrătirea contra ordinii pe care Dumnezeu a lăsat-o.

Dar, dragă Germanie, acum e vremea cercetării tale, tu trebuie să te smerește, să cauți fața lui Dumnezeu, să te lași de rele și El va vindeca țara ta. Ai “urlat” prin liderul tău la un conducator de popor care și-a apărat copiii de destrăbălarea sexuală, ai “împodobit” un stadion în campionatul european de fotbal în culorile asociate cu desfrânarea, iar brand celebru de mașină din țara ta ne-a ofensat cu asocierea cu păcatul, ne-a întristat pe noi creștinii cum cu mândrie a sărit să susține destrăbălarea unor oameni care-l mânie pe Dumnezeu prin faptele lor mizerabile. Nu te judecăm, ci avem datoria să osândim faptele întunericului atât în țara noastră cât si oriunde le vedem.

Noi românii, ne rugam pentru vindecarea ta spirituală în primul rând, apoi învățăm din ceea ce ți se întâmplă și ne smerim pentru că știm cât de adevărat este cuvântul care spune: “Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu și împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înădușă adevărul în nelegiuirea lor” (Romani 1:18). Ne rugăm ca păcatul să dispară, pentru că odată cu el dispare și plata lui care este suferința și moarte.

Cu compasiune pentru cei în suferință,
Toni Berbece