Skip to main content

Dragi învățători creștini, s-au terminat povestirile din Biblie?

Zilele acestea am primit de la o mămică un text trimis de o învățătoare ca temă copiilor. Textul era clar despre vrăjitorie, despre un copil care a primit un bol magic pe care-l prețuia foarte, foarte mult. Mămica aceasta a fost foarte revoltată luând atitudine înaintea învățătoarei și cerându-i alt text pentru copilul ei, deoarece ea ca și creștină nu poate accepta o temă despre vrăjitorie.

Dragi creștini, oare ni s-au terminat povestirile din Biblie? Le-ați epuizat pe toate? Ați pus în culegerile de română, ca teme pe care să studieze copiii, texte precum crearea pământului în șase zile (scuze, am uitat că noi suntem declarați creștini, dar la școală se învață minciuna de evoluție), ați epuizat subiectele despre Domnul Isus Hristos și minunile Sale, pildele Sale, binefacerile Sale? Nu mai aveți ce să puneți din Scriptura cu care vă bateți în piept ca o iubiți, dar din care nu ați pus nici mâcar un verset ca temă de gândire pentru copiii noștri?

Gata, dăm creștinismul pe vrăjitorie, că și-așa desenele sunt pline de vrăjitorii, cărțile școlare la fel, iar curând vor face cursuri de vrăjitorie ca să manevreze draci care-i vor bântui toată viața. Și voi părinților care v-ați retras copiii de la ora de religie, nu aveți nimic de obiectat cu privire la această nouă religie băgată în școli? De la învățătura despre Dumnezeu și Scriptură (măcar un strop tot se mai servea la ora de relgie) v-ați retras copiii, dar împotriva lecțiilor subtile de vrăjitorie de ce nu aveți nimic de obictat.

Iar despre noua religie a sexualității nu aveți nimic de zis? Voi știți că Satana dorește reînvierea religie care are în centru sexualitatea? Uitați-vă în jur și veți vedea că așa este. Voi credeți că ai noștri copii au nevoie de educați sexuală sau de fapt de reducerea accesului la materiale semipornografice servite prin youtube sau canale de muzică care rulează spurcăciuni ziua în amiaza mare. Uitați-vă în civilizații apuse cum de fapt sexualitatea a fost dusă la rang de religie, zeul Baal, zeul Dagon, zeița Afrodita sau Venus, toate aceste zeități au fost simboluri ale venerării depravării sexuale la rang de religie (culminând cu arderea copiilor făcuți din curviile lor – echivalentul avortului de azi). De la religia asta nu vă mai retrageți copiii?

Treziți-vă creștini! Nu vă lăsați pe voi și pe copiii voștri manipulați de demoni de vrăjitoriei infiltrați în manuale școlare, în desene și filme. De asemenea nu vă lăsați pervertiți de noua religie a sexualității, ne ajunge spurcăciunea și vrăjitoria din România cu care luptăm deja. Nu e nevoie să le introducem și în școli. Și-așa ne sunt pline căminele studențești de zeițe ale videochat-ului, ne ajunge pervertirea aceasta. Haideți să ne salvăm copiii pentru a nu ajunge o astfel de marfă de export.

Cu prețuire,

Toni Berbece