Skip to main content

Duhul Sfânt știe rănile tale ascunse…

După slujba de duminică dimineața am făcut apel ca oamenii să iasă la rugăciune, au ieșit mai mult de jumătate din cei prezenți la slujbă. Când am ajuns in dreptul unui tânăr pe care nu-l știam am început să ma rog sub inspirația Duhului Sfânt ca orice rană deschisă din interiorului lui să se închidă. La sfârșitul rugăciunii acest tânăr mi-a spus că de mult timp are o fisură pe colon, o rană deschisă care era foarte periculoasă, însă a rămas șocat că Duhul Sfânt efectiv știa rana lui si a rostit chiar atunci vindecare asupra ei. Mi-am dat seama pentru a nu știu câta oară ce Dumnezeu măreț avem si cum ne știe toate rănile fie trupești, fie sufletești.

Un alt tânăr îmi povestea că după operația de cancer la stomac, o tumoră s-a instalat din nou ca un nod care creștea si obtura intrarea mâncării în interiorul pântecului. Riscurile erau colosale, însă după rugăciune cu ungere cu untdelemn această tumoră a dispărut, iar azi tânărul este perfect sănătos. La rugăciunea de eliberare a scăpat si de tutun si de alcool si de jocuri de noroc. Iar azi nu sta cu grija bolii sau a falimentului venit prin diferite vicii. Dumnezeu este mare si lucrează cu aceeași putere si azi.

O altă persoană îmi spunea că în urma imoralității a simțit efectiv cum mulți demoni au intrat în el si îi simțea efectiv cum se plimbau prin el, îmi spunea că chiar in timp ce vorbea cu mine simțea ca niște unde, ca niște curenți, ca niște ființe cum se plimbă prin el, chestii care nu ies la nicio analiză medicală, dar pe care el le știe prezente. La rugăciunea de eliberare au ieșit duhurile rând pe rând, a fost pentru prima data când am văzut cum demonii si-au împărțiți trupul unui om pe părți, efectiv eliberarea era progresivă în trupul lui. Un alt tânăr povestea că a avut o tumoră, iar când a venit ziua operației medicii au găsit doar sacul acelei tumori, dar era gol si inofensiv, Cineva a nimicit acea tumora înainte ca medicii să ajungă la ea, iar medicii doar au mărturisit minunea. Ne bucurăm că Hristos lucrează și astăzi ca în Faptele Apostolilor din Biblie și este si astăzi cu aceeași putere la lucru. Ai nevoie de o minune? Ai nevoie de întărirea credinței si a autorității in Hristos? Vrei un Dumnezeu viu si puternic peste orice demon, boală sau neputința? Ai nevoie de un Dumnezeu al vieții veșnice? Caută-L si-L vei găsi personal!

Cu prețuire,
Toni Berbece