Skip to main content

S-a ieftinit valoarea vieții…

Într-o lume fără Dumnezeu viața nu mai are aceeași valoare, o femeie însărcinată care a venit la timp la spital, e trimisă “în alta parte” deși era deja în travaliu, iar până la urmă a ajuns să nască pe trotuar. Viata nu mai valorează mare lucru, iar empatia dispare ușor, ușor pentru că Biblia ne-a anunțat că acolo unde păcatul crește dragostea dispare. Ascultam mărturia unui bărbat căruia i-a murit fratele in același spital cu pricina de mai sus, a ajuns cu o durere în piept, iar cineva de pe acolo i-ar fi spus: “Cum ai rezistat două săptămâni cu dureri în piept, mai reziști câteva ceasuri!” Păcatul dizolva empatia si aprecierea valorii unei vieți.

Într-o lume fără Dumnezeu părinții nu mai au luciditate și-și împing copiii spre destrăbălare, spre păcate care-i schilodesc pentru totdeauna. Au permis “minților perverse” să facă manuale pentru copii, desene pentru copii, filmele sunt pline de mizerii, care produc depresie, boală si anomalii chinuitoare. Mulți părinții devin cei mai mari dușmani ai propriilor copii, permițându-le si chiar împungându-i sub pretextul “emancipării” spre religii imorale. Va veni o doamna din America sa ma rog pentru mintea ei, deoarece a spus că e chinuita in aceasta națiune exact ca Lot in cetățile nimicite, efectiv cel normal, cu bun simt si discernământ a ajuns să nu mai aibă pace pe acest pământ unde nelegiuirile au devenit “normalitate”.

Într-o lume fără Dumnezeu națiunile se adună la război, lumea se împarte în două tabere, se omoară frate cu frate, oameni care vorbesc aceeași limbă se nimicesc fără milă, iar lumea întreagă face planuri de război, harta lumii se modifică, lumea nu va mai fi curând cum o știm, deja Căpetenia Demonica de război vrea mai mult sânge, iar judecata va veni asupra celor care precum Pompeiul de odinioară, adaugă păcat după păcat mâniindu-L pe Dumnezeu. Dumnezeu va permite o mare judecată pe pământ tocmai pentru a stopa aceste hule contra bunului simt și asupra neprihanirii.

Cu prețuire,
Toni Berbece